Beratcan cinayetine sürpriz yasak: Beratcan haberi yapılmayacak

Annesi Türkan Karakütük'ün ilişki kurduğu iddia edilen Ersin Kaşıkçı tarafından katledilen 10 yaşındaki Beratcan Karakütük ile ilgili haberlere yayın yasağı konuldu.

01 Nisan 2016 Cuma 19:59
Beratcan cinayetine sürpriz yasak: Beratcan haberi yapılmayacak






Beratcan cinayetine sürpriz yasak: Beratcan haberi yapılmayacak

Annesinin sevgliisi olduğu iddia edilen Ersin Kaşıkçı tarafından katledilen Beratcan Karakütük cinayeti ile ilgili haberler için yayıncı kuruluşlara mahkeme kararı ile yasak getirildi.
Savcılığın 'yayın yasağı' başvurusunu inceleyen Anadolu Adliyesi 4. Sulh Ceza Mahkemesi, soruşturmayla ilgili yayın yasağı kararı verdi.

Beratcan'ın ölümüyle ilgli servis şoförü Ersin Kaşıkçı tutuklanmış, Kaşıkçı'yla ilişkisi olduğu belirtilen anne Türkan Karakütük ise iki kez tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilmiş ancak serbest kalmıştı.

Savcının ikinci kez yaptığı itirazla ilgili henüz karar verilmedi.




 
Son Güncelleme: 02.04.2016 00:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.