Beratcan öldüğüyle kaldı, herkes kendi derdine düştü...

Beratcan Karakütük cinayeti sonrası yaşanan tartışmalar insanlık ayıbına döndü, iki evli yetişkinin yaşadığı yasak aşk küçük bir çocuğun katledilmesini unutturdu.

30 Mart 2016 Çarşamba 08:40
Beratcan öldüğüyle kaldı, herkes kendi derdine düştü...






Beratcan öldüğüyle kaldı, herkes kendi derdine düştü...

Türkiye'yi şoke eden Beratcan Karakütük cinayetinde sır perdesi aralanıyor. Küçük çocuğun kaybolmasının ardından 15 gün sonra yakalanarak cezaevine gönderilen katili  Ersin Kaşıkçı'nın ardından serbest bırakılan anne Türkan Karakütük için savcılık itiraz etti. Bir grup gencin Karakütük ailesine ait bir eve saldırması ise durumu gerginleştirdi. Ersin Kaşıkçı'nın ağabeyi ise 'Ben kardeşimi ve olayda adı geçen kadını uyardım, bu ilişkinize son verin dedim ama beni dinlemediler, kardeşim içeriden çıkarılmasın cezasını çeksin' sözleri duyanları şaşkına çevirdi.

BERATCAN UNUTULDU KADIN ERKEK İLİŞKİSİ SORGULANDI

Evli ve iki çocuk annesi bir kadının, evli ve iki kız babası bir adamın yıllardır süren yasak ilişkisi yüzünden işlendiği öne sürülen cinayetin kurbanı dün yaşanan tartışmalar sırasında adeta unutuldu.

Hem Beratcan'ın ailesi hem de katilin çevresi kendi derdinde! Kimse masum bir canın pisi pisine öldüğüne yanmıyor 'rezil olduk' diye feryat ediyor!
Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ın ailesinin yaşadığı ev önceki gece taşlı sopalı saldırıya uğradı. Beratcan’ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın ağabeyi ise Müge Anlı'nın programında konuştu: Rahmetli çocuğu hiç görmedim, tanımam da. Annesini bir kere 3 sene önce gördüm ve uyardım. Ama o kadın yuva yıktı. İki akrep şimdi birbirini soktu. Çocuğun ne günahı vardı. Kardeşim kıymetli değil benim. Ben kardeşime değil yaşadığımız rezilliğe yanıyorum. Ben çektiğimiz rezilliğe evimizin taşlanmasına ve o mahallede rezil olmamıza ağlıyorum. Başka bir şeye ağlamıyorum. Dün gece 12 civarları beş altı kişilik grup... Ne camı kaldı annemin ne çerçevesi. Yaşlı bir kadın, ameliyatlı kendisi. Üç tane çocuğu vardı ağabeyimin. 

Çıkarmasınlar içeriden

Beratcan kaybolduğunda kardeşimden hiç şüphelenmedim. Çok rahattı. Bana kaç kere yemin etti “ilişkim yok. Artık ayrıldık” diye. 11 yıldır öğrenci ve personel çekiyor. Hepimiz şoktayız. Öyle insanları içeriden çıkarmasınlar. Sakın onu salmasınlar…

Gece yarısı 'mahalleden gidin' saldırısı

Karakütük Ailesi'nin oturduğu ev gece yarısı kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Görgü tanıkları saldırganların 'Mahalleden gideceksiniz' diye bağırıdığını söyledi.

Savcıdan 'serbest bırakılmasına' itiraz

Türkan Karakütük saldırı olasılığına karşı koruma altına alınarak sığınma evine yerleştirildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Genel Soruşturma Bürosunca yürütülen Beratcan Karakütük'ün öldürülmesine ilişkin Sulh Ceza Hakimliği Türkan Karakütük'ün serbest bırakılmasına itiraz etti. İtiraz Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliğince yeniden değerlendirilecek.

Sonuna kadar arkandayım Türkan!

Müge Anlı'nın bir başka konuğu ise baba Ergün Karakütük’tü. İşte açıklamalar: Çok büyük bir acı yaşıyorum. Herkes eşimi suçlamaya çalışıyor. Eşim çocuğunu boğacak kadar cani bir insan değil. Eşimle karakolda görüştüm "Suçsuz olduğu ortaya çıktı. Ben 70 milyonun önünde konuşacağım.

70 milyonun önünde aklan

Dost hayatı yaşamış falan dediler. Ben eşimin sonuna kadar arkasındayım. Bu kadar da güveniyorum. Ben zanlıyı fazla tanımıyorum. Telefonla beni sürekli tehdit ediyordu. 'Eşiniz sizi kandırıyor' deyip akla hayale gelmeyen şeyler söylüyordu. "Eşiniz sizi aldatıyor. Bunu kanıtlayacağım" diyordu. Sürekli ankesörlü telefondan arıyordu. Eşimle konuştuğumda ise yalanlıyordu 'Bizi ayırmaya çalışıyor' diyordu. Eşimin benden boşanmak gibi bir talebi hiç olmadı. Evliliğinize bir şans daha vermeyi düşünüyorum. Eşim 70 milyonun önünde konuşacak aklanacak her şeyi. Eşimin arkasındayım. Halkımızdan sağduyu istiyorum.
Son Güncelleme: 30.03.2016 08:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.