Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı için Ankara´ya geldi

14 Aralık 2012 Cuma 15:47
Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı için Ankara´ya geldi






ANKARA (CİHAN)- Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Ankara´ya geldi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda karşılaştığı ve 2 - 1 yenilerek elendiği Medical Park Antalyaspor maçından sonra Antalya'da kalan siyah - beyazlı ekip özel bir uçakla buradan ayrılarak Ankara´ya geldi. Beşiktaşlı oyuncuları taraftarları meşale tezahüratlarla karşıladı. Kafile daha sonra, kamp yapacakları otele yerleşti.

Beşiktaşlı teknik ekip ve oyuncular otel önünde de taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Beşiktaşlı sporcular, taraftarlarla fotoğraf çektirdi ve imza verdiler.

Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı´nın başkanlığını yaptığı kafilede futbolcular Gençlerbirliği maçının son çalışmasını bu akşam saat 18.00´de yapacak. Antrenman sonrasında ise kampa girecek.

Teknik Direktör Samet Aybaba, Gençlerbirliği maçı için kafilede şu isimlere yer verdi:

Allan McGregor, Cenk Gönen, Emre Metin, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Necip Uysal, Mehmet Akyüz,
Veli Kavlak, Roberto Hilbert, Hasan Türk, Oğuzhan Özyakup, Erkan Kaş, Hugo Almeida, Olcay Şahan, Uğur Boral, Tomas Sivok, Julien Escude, Filip Holosko, Batuhan Karadeniz, Emre Özkan, Muhammed Demirci, Kadir Arı, Furkan Yaman.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.