Beşiktaş Kulübü, futbolun mühendislik yönünü mercek altına aldı

06 Aralık 2012 Perşembe 13:40
Beşiktaş Kulübü, futbolun mühendislik yönünü mercek altına aldı






İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş Kulübü, yeniden yapılanma çalışmalarının ilk adımı olan Beşiktaş futbolda yeniden yapılanma projesi çerçevesinde bir basın toplantısı düzenledi.

Ataköy Sheraton Hotel'de Futbol'un Mühendislik Yönünün mercek altına alındığı toplantıya Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Urgancılar, Beşiktaş JK Yeniden Yapılanma Komitesi Başkanı Adnan Dalkıran katıldı.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Urgancılar, Beşiktaş'ın gücünü geçmişten aldığını söyledi. Urgancılar, Beşiktaş'ın alt yapısı özü bakımından yarında olmazsa olmasıdır. Beşiktaş'ta taraftarın bağlılığı kadar profesyonel açıdan sadece para kazanmak için çalışmayan Beşiktaş sporcusu, amaç ve değerlerine bağlılığı bakımından da tutku ile takımına bağlıdır. diyerek konuştu.

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ise maddi manevi özveri ile gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Kıran, şöyle devam etti:

Maddi manevi özveri ile gece gündüz çalışıyoruz. Mali süreçlerden idari süreçlere, tesislerimizden kurumsallaşmaya kadar tüm birimlerimizi mercek altına aldık. Beşiktaş'ın olması gereken yere nasıl gelmesi gerektiğini araştırdık ve bulduk. Bu çalışmaları yaparken kendi değerimiz bize maddi manevi destek olacak.

Kişilerden çok takımın yıldız olması için elimizden geleni yapacağız. İdari açıdan Beşiktaş'ın değerlerine asla zarar verecek işler yapmayacağız. futbolda ki rehberimiz bu projenin amacı özümüzden güç alıp Beşiktaş'ın gücünden güç alıp Beşiktaş'ı daha büyük bir kurumsal haline getirmektir.

Düzenlenen basın toplantısı Beşiktaş kulübü yöneticilerinin el ele sahneye çıkmasıyla son buldu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.