Beyaz Show'un Ayşe Çelik'i Diyarbakır'da yakalandı

Beyaz Show'da terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan Ayşe Çelik adlı kadın Diyarbakır'da yakalandı.

11 Ocak 2016 Pazartesi 19:29
Beyaz Show'un Ayşe Çelik'i Diyarbakır'da yakalandı






Beyaz Show'un Ayşe Çelik'i Diyarbakır'da yakalandı

Beyaz Show
'da canlı yayında terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan Ayşe Çelik adlı kadın Diyarbakır'da yakalandı. Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesine neden olan kadının, Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesinin alındığı, suç mahalli olarak İstanbul gösterildiği için serbest bırakıldığı açıklandı.

POLİS GSM İZİNİ TAKİP ETTİ

Geçtiğimiz cuma günü Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'a katılarak PKK propagandası yapan ve öğretmen olduğunu iddia eden Ayşe Çelik'i polis Diyarbakır'da buldu.. Beyaz Show'un sunucusu Beyazıt Öztürk, programın yapımcısı ve programa telefonla bağlanan kadına terör soruşturması açıldı.

BEYAZ HAKKINDA PKK PROPAGANDASINDAN SORUŞTURMA AÇILDI

Bakırköy Başsavcılığı, geçen cuma akşamı Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show adlı programın sunucusu Beyazıt Öztürk, yapımcısı ve programa telefonla bağlanan Ayşe Çelik hakkında "terör örgütü propagandası yapmak suçundan" soruşturma başlattı.

Öte yandan emniyet birimleri Ayşe Çelik'in yayına bağlandığı cep telefonu numarası üzerinden adres bilgilerine ulaştı. Diyarbakır'da yaşadığı tespit edilen kadın emniyet müdürlüğüne götürüldü. Ayşe Çelik ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Dosya suç mahalli İstanbul olduğu için İstanbul'a gönderildi.
Son Güncelleme: 11.01.2016 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.