Biga'da sahte para ele geçirildi

11 Aralık 2012 Salı 12:19
Biga'da sahte para ele geçirildi






ÇANAKKALE (CİHAN)- Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı İdriskoru köyünde düzenlenen operasyonda, 4 bin liralık sahte para ele geçirildi. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Bir akaryakıt istasyonuna bir adet 50 TL'lik sahte banknot verildiği ihbarını alan jandarma ekipleri, verilen eşkal doğrultusunda arama başlattı. Sinekçi köyü civarında bulunan kontrol devriyesi tarafından, tarif edilen araba durduruldu. Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda şüpheli şahısların kullandıkları arabada yapılan aramada, sağ ön koltuk alt kısmında, siyah bir deri çantada 23 adet 100 TL ve 33 adet 50 TL'lik sahte banknot ele geçirildi. Sahte paralara el koyulurken E.A. ve A.Ü. gözaltına alındı. Zanlılar, jandarmada ifadelerin alınmasından sonra adliyeye sevk edilecek. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.