Bilgin, Seçim İşlerinde görev yapacak

13 Aralık 2012 Perşembe 12:19
Bilgin, Seçim İşlerinde görev yapacak






SİVAS (CİHAN)- AK Parti 4. Olağan Kongresi'nin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından oluşturulan Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) Seçim İşleri Başkanı olarak görev yapacak İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Seçim İşleri Başkanlığı kadrosunu belirledi.

Diğer yandan geçtiğimiz dönem Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, yeni dönemde de Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak AK Parti genel merkezde görev yapmaya devam edecek. Bilgin, aynı zamanda Anayasa Komisyonu Üyesi olarak da görevini sürdürüyor.

Görevlendirilen başkan yardımcıları şöyle: Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, MKYK Üyesi Abdülhamit Gül. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.