Bingöl'de deprem; Bingöl ve Antalya'da korkutan deprem

Bingöl Kığı'da meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem korku ve paniğe neden oldu. Merkez üssü Manavgat Düzağaç Köyü yakınları olan bir başka deprem ise 3.5 olarak revize edildi.

03 Ocak 2016 Pazar 19:20
Bingöl'de deprem; Bingöl ve Antalya'da korkutan deprem






Bingöl'de deprem; Bingöl ve Antalya'da korkutan deprem

Bingöl Kığı
'da meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem korku ve paniğe neden oldu. Bingöl Kığı ilçesine bağlı Sabırtaşı köyü yakınlarında meydana gelen depremin şiddeti 3.5 olarak ilan edildi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre deprem saat 18.40 sularında meydana geldi. Yerin 5 KM derinliğinde oluşan deprem çok sayıda yerleşim biriminde hissedildi.

ANTALYA'DA KORKUTAN SARSINTI

Bu arada Antalya'nın Manavgat ilçesinde 20 dakika aralıkla iki deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan verilere göre, ilk deprem saat 16.35'te merkez üssü Manavgat'ın Düzağaç Mahallesi'nde 3,4 büyüklüğünde, yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi. İlk depremden 20 dakika sonra yine merkez üssü Manavgat'ın Kırkkavak Mahallesi'nde 1.9 şiddetinde yerin 3.2 kilometre altında ikinci depremim meydana geldiği kaydedildi.
Antalya'da sabah saatlerinde merkez üssü Kale açıklarında yerin 8.3 kilometre altında 2.2 şiddetinde bir deprem meydana gelmişti. Depremlerde herhangi mal ya da can kaybı yaşanmadı.
Son Güncelleme: 03.01.2016 19:22
Anahtar Kelimeler:
Manavgat Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.