Binlerce metre uçtu bir şey olmadı, Çatı'dan düştü öldü

Makine Mühendisi ve yamaç paraşütü öğretmeni Burhan Mıhçıokur, onarım çalışması yaptığı yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki 2 katlı evin üst katından düşerek öldü.

12 Eylül 2014 Cuma 20:26
Binlerce metre uçtu bir şey olmadı, Çatı'dan düştü öldü






Yamaç paraşütçüsü, binlerce metre uçtu bir şey olmadı, Çatı'dan düştü öldü

Türkiye'nin en iyi amatör yamac paraşütçülerinden biri olan Emekli Makina Mühendisi Burhan Mıhçıokur, yüzlerce metreden defalarca atladı, her seferinde kazasız belasız yumuşak iniş yaptı. Mıhçıokur çatı onarımı yaparken ikinci kattan dengesini kaybedip düşünce hayatanı kaybetti. Kayseri’nin Talas İlçesi’nde, emekli Makine Mühendisi ve yamaç paraşütü öğretmeni Burhan Mıhçıokur, onarım çalışması yaptığı yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki 2 katlı evin üst katından düşerek öldü.

Olay, Talas ilçesi Han Mahallesi Müsteşar Sokak’ta saat 11.00 civarında meydana geldi. Emekli Makine Mühendisi 60 yaşındaki Burhan Mıhçıokur, babasından kalan eski evin onarım işlerini yapmak için elektrik motorlu kırıcı ile 2’nci kata çıktı. Burada kurduğu iskelede çalışma yaparken dengesini kaybederek taş döşeli yola düşen Mıhçıokur, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Mıhçıokur’un öldüğünü belirledi. Mıhçıokur’un cenazesi, yapılan incelemenin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada olay yerine gelen Mıhçıokur’un yakınları, gözyaşlarını tutamadı.

Emekli makine mühendisi Mıhçıokur'un Türk Hava Kurumu'nda gönüllü olarak yamaç paraşütü öğretmenliği yaptığı öğrenildi.
Son Güncelleme: 12.09.2014 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.