Boğazı'nda tekne battı, en az 20 ölü var

Kaçak göçmen taşıdığı iddia edilen bir Boğaz'ın Karadeniz açıklarında battı. İlk belirlemelere göre en az 20 kişi hayatını kaybetti.

03 Kasım 2014 Pazartesi 09:20
Boğazı'nda tekne battı, en az 20 ölü var






Boğazı'nda tekne battı, en az 20 ölü var

RUMELİ Fener'inde içinde kaçakların bulunduğu belirtilen bir tekne battı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, teknede 40'a yakın kişi bulunuyordu. Şu ana kadar 6 kişinin kurtarıldığı kaydedilirken arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.

KIYI EMNİYET ALARMDA

İstanbul Boğazı'nın Karadeniz çıkışı Rumeli feneri açıklarında bir teknenin battığı, çok sayının kişinin denize düşerek boğulduğu öğrenildi.

Bir kaç kişinin ise sağ olarak kurtarıldığı belirtiliyor. Teknenin Kaçak göçmenleri taşıdığı düşünülüyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin arama çalışmalarına Rumeli Feneri'ndeki balıkçı tekneleri de katıldı. Bölgeye denizden ve havadan çok sayıda kurtarma aracı göndoerildi.
Son Güncelleme: 03.11.2014 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.