Bolu'da iki ayrı kaza: 4 yaralı

21 Ekim 2012 Pazar 10:35
Bolu'da iki ayrı kaza: 4 yaralı






BOLU (CİHAN)- Bolu'da dün akşam saatlerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

İlk kaza, saat 21.30 sıralarında, Borazanlar Mahallesi M. Akif Ersoy Bulvarı'nda gerçekleşti. Zekai Bilen idaresindeki 14 AP 021 plakalı araç, Fevzi Atalar yönetimindeki 14 BY 117 plakalı araçla çarpıştı. Yaralanan iki sürücü de sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Araçlarda büyük maddi hasar oluştu.

İkinci kaza ise saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Kazadan yaklaşık bir saat önce polis ekipleri tarafından sürücüsünün alkollü olduğu belirlenen 14 BY 950 plakalı otomobil, D-100 karayolu eski Tekel binası önünde orta refüje çarparak takla attı. Sürücü M.G. ve arkadaşı M.Ç. ters dönen araçtan çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Yaralılar İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.