Boyabat Proje Ofisi çalışmalarına başladı

07 Kasım 2012 Çarşamba 11:37
Boyabat Proje Ofisi çalışmalarına başladı






SİNOP (CİHAN)- Boyabat Kaymakamlığı tarafından kurulan Boyabat Proje Ofisi çalışmalarına başladı. Kurumlar arası bilgi alışverişi ve ortak çalışmaları birlikte yapmayı öngören Proje Ofisi, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımı ile ilk toplantısını yaptı.

Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir'in başkanlığında bir araya gelen Proje Ofisi'ndeki kurum temsilcileri, karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Kasım ayı içerisinde belirlenecek olan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı(KUZKA) ve diğer ajansların proje konularına göre hazırlayacakları projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunan kurum temsilcileri, bir sonraki toplantıya Boyabat'ın tarihi turistik, kültürel ve diğer konuları oluşturan değerler üzerinde projeler oluşturma düşüncesiyle dağıldı.

Toplantını ilk ancak Boyabat için ileriye dönük çok verimli geçtiğini belirten kurum temsilcileri, hayata geçirilecek asıl projelerin daha sonra yapılacak olan toplantılarda netlik kazanacağını söyledi. İlk toplantının tanışma amaçlı ve fikir alışverişi amacıyla yapıldığına dikkat çeken kurum temsilcileri, Boyabat Proje Ofisi'nin rantabl çalışması için gayret göstereceklerini belirtti.

Boyabat Proje Ofisi'nin zaman zaman toplanarak düşünülen projeleri hayata geçireceği belirtildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.