Bu bebek '12.12.12' saat '12.12'de dünyaya geldi

12 Aralık 2012 Çarşamba 15:39
Bu bebek '12.12.12' saat '12.12'de dünyaya geldi






BURSA (CİHAN)- Türkiye'nin birçok ilinde insanlar özel günlerini anlamlı kılmak için 12.12.2012 tarihi fırsata dönüştürüyor. Bursa'da Tuba ve Harun Benli çifti ise '12.12.12' saat '12.12'de bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Çiftin çocukları Zübeydehanım Doğumevi'nde dünyaya geldi. Eşi Tuba Benli, 12.12.12' saat 12.12'de 'Hazal ' isminde çocuk dünyaya getiren baba Harun Benli, şunları dile getirdi: Bu tarihi ummuyorduk, kısmet oldu. Çok mutluyuz.

Sezeryanla 'Nilgün' isminde kız çocuğunu dünyaya getirmek için özellikle bugünü tercih eden Çocuk ve Ergen Psikoloğu Gökçe Güven ise duygularını şöyle ifade etti: Çok mutluyum, bu benim ikinci çocuğum. İlkinde yaşadığım aynı heyecanı bunda da yaşadım. Bu hafta doğum olması gerekiyordu. İlki sezeryan olduğu için bununa sezeryan olması gerekiyordu. Bugünü tercih ettim, özel bir anlamı olsun diye. 12.12.12 olmuş oldu. Çok mutluyum.

Bir erkek evlat doğuran anne Ülkü Koca da sağlıklı bir evlat sahibi olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Baba Sezgin Koca, 12.12.12'yi planlamadıklarını ancak bugün doğum olduğu için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Anneanne Menekşe Esen ise Devlete asker yetiştiriyoruz. Çok mutluyuz. Allah devlete zeval vermesin. dedi.

12.12.12 ÇOCUĞUMLA BİRLİKTE ANLAMLI HALE GELDİ

Normal doğumla bir erkek bebek dünyaya getiren Gülsüm Şahiner, şöyle konuştu: Çok mutluyuz. Anneliğin değeri başka bir şey. Bebeğin bugün bu saatte gelmesi de çok güzel oldu. Baba Cumali Şahiner de Bugün iyi bir tarih. Bu çocuktan önce aslında hiçbir şey ifade etmiyordu ama bundan sonra çok şey ifade edecek. diye konuştu.

Hastane Başhekimi Dr. Mürüvvet Dayıoğlu ise şunları dile getirdi: Bugün 12.12.2012. Geceden itibaren şuana kadar 10 çocuğumuz oldu. Günlük ortalama 25 bebek doğuyor. Bu tarihte, bugün bitene kadar bir 15 bebek daha aramıza katılacak gibi duruyor. Normal doğum sancıyla olan bir şey. Onun tarihini belirleyemezsiniz ama sezeryan olanlar gününü saatini belirleyebiliyor. Bugünü tercih eden anneler oldu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.