Buca Cezaevi eğitim merkezi olacak

18 Ekim 2012 Perşembe 10:45
Buca Cezaevi eğitim merkezi olacak






İZMİR (CİHAN)- Ege İhracatçı Birlikleri'ni ziyaret eden İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, şehiriçinde kalan Buca Cezaevi'nin Menemen ilçesine taşınmasıyla ilgili çalışma yürütüldüğünü söyledi. Kavak, Menemen'de yer tahsisi yapıldı. 1,5 yıl içerisinde hizmete geçmesi planlanıyor. Menemen Cezaevi devreye girince, Buca Cezaevi oraya taşınacak. Buca Cezaevi yerine ise Adalet Bakanlığı personelinin eğitim göreceği bir eğitim merkezi yapılacak. dedi.

Başsavcı Kavak ayrıca ihracatın olumlu seyir izlemesinin sanayiyi hareketlendirdiğini, üretim ve istihdamı arttırdığını, ihracatın artışının Türkiye'de bütün kesimleri mutlu ettiğini belirtti. İhracatın ülke ekonomisi açısından önemine değinerek, Varlık barıştırır, yokluk dövüştürür. Siz ihracat yapıp çalışıp vergi veriyorsunuz, biz kamu görevi görüp toplanan vergilerden maaş alıyoruz. İhracatın artması, üretimin ve istihdamın artması demek, büyüme demek. Siz harekete geçince sanayide tüm alt sektörler canlanıyor, üretimini arttırıyor. şeklinde konuştu.

Zyaretten mutluluk duyduklarını belirten Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu da, Biz ihracatçılar ne kadar çok çalışırsak, toplumda o derece sosyal barış ve huzur sağlanıyor, sizin işiniz azalıyor. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.