Bugün hava nasıl olacak; Güneşli günler aldatmasın

Yurdun batı kesiminde etkili olan güneşli günler, ayazı da beraberinde getirdi. Karadeniz'in Bölgesi'nda yağmur, Doğu Anadolu'da ise kar yağışı ile birlikte yağmurlu hava etkili olacak.

10 Şubat 2019 Pazar 10:32
Bugün hava nasıl olacak; Güneşli günler aldatmasın






Bugün hava nasıl olacak; Güneşli günler aldatmasın


Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre Batı illerinde soğuk hava etkili olurken buzlanma ve don uyarısı yapıldı. Doğu illerinde ise sağanak yağmur ve kar yağışının etkili olmasını bekleniyor...

apılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu ile Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Kastamonu, Sinop, Erzurum, Ağrı, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ile Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu bölgelerde yer yer güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 9°C
Parçalı ve az bulutlu

ANKARA °C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu

IZMIR °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu 

ANTALYA °C, 17°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, zamanla az bulutlu

KASTAMONU °C, 5°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri hafif kar yağışlı

ÇORUM °C, 6°C
Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu, sabah saatlerinde yüksekleri yer yer hafif kar yağışlı

HAKKARİ °C, 0°C
Çok bulutlu, öğle saatlerinde kar yağışlı

ŞANLIURFA °C, 11°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.