Bugün kapalı olan yollar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı prova ve çalışmaları sebebi ile bugün belli kesimlerde yollar kapanacak. Buna dikkat edin yoksa hafta sonunuz sıkışan trafikte mahvolabilir.

24 Ekim 2015 Cumartesi 09:32
Bugün kapalı olan yollar






Bugün kapalı olan yollar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı prova ve çalışmaları sebebi ile bugün belli kesimlerde yollar kapanacak. Buna dikkat edin yoksa hafta sonunuz sıkışan trafikte mahvolabilir.

29 ekim, Cumhuriyet Bayramı, prova, çalışma, yollar kapalı, trafik

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle bugün Vatan Caddesi'nde yapılacak olan prova nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacağını duyurdu. Emniyetten yapılan açıklamada, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle 24 Ekim 2015 günü Vatan Caddesi'nde yapılacak olan genel provada ve 29 Ekim 2015 günü yapılacak olan tören kutlamalarında 05.00-16.00 saatleri arasında gerek katılımcıların güvenliği, gerekse katılımın düzeyine göre kademeli olarak trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıya çıkartılmıştır” denildi. 

Yapılan açıklamaya göre trafiğe kapatılacak yollar şöyle: “Topkule ve Mahmutbey köprüsü trafiğe kapatılacaktır. Mahmutbey yolu, Topkule ile Mahmutbey-Aksaray (O-3) yolu arası trafiğe kapatılacaktır. Vatan Caddesi trafiğe kapatılacaktır. Oğuzhan Caddesi trafiğe kapatılacaktır. Millet Caddesi'nden Oğuzhan Caddesi'ne çıkan bağlantı yolları trafiğe kapatılacaktır. Topkapı, Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası trafiğe kapatılacaktır. Mahmutbey Köprüsü Habipler yolu (Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol) trafiğe kapatılacaktır.” Alternatif yollar ise şöyle: “D-100 karayolundan Vatan Caddesi'ne gidecek olan sürücülerin Haliç Tünel, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray güzergahını veya Haliç Tünel, Ayvansaray ışıklarından Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini kullanmaları, E-80 karayolunu kullanacak sürücülerin Milliyet Gazetesi karşısından TEM otoyolu istikametini kullanmaları, Sahil yolunu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci istikametini kullanmaları, Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih ilçesindeki hastanelere gelecek olan gerek ambulans sürücüleri, gerekse diğer sürücülerin Sahil yolunu tercih ederek Samatya’dan Cerrahpaşa-Çapa-Haseki veya Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Hastanelerine intikal etmeleri, Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücülerin Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını kullanmaları uygun olacaktır.” 
Son Güncelleme: 24.10.2015 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.