Burhan Kuzu, Demirtaş iyice manyaklaştı

Burhan Kuzu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Partimiz kapatılmak isteniyor, bu konuda Burhan Kuzu'nun ofisinde gizli çalışma yürütülüyor" şeklindeki sözlerini sert bir dille eleştirdi.

02 Ağustos 2015 Pazar 19:56
Burhan Kuzu, Demirtaş iyice manyaklaştı






Burhan Kuzu, Demirtaş iyice manyaklaştı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Partimiz kapatılmak isteniyor, bu konuda Burhan Kuzu'nun ofisinde gizli çalışma yürütülüyor" şeklindeki sözlerini sert bir dille eleştirdi. aHaber TV kanalında bir programa telefonla bağlanan Kuzu "Demirtaş son günlerde iyice manyaklaştı, ne dediğini kendi de bilmiyor" dedi..

BENİM BİR DEFA OFİSİM YOK

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın parti kapatmayla ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Parti kapatmayla ilgili bir çalışmasının olmadığını vurgulayan Burhan Kuzu, iddiaları 'deli saçması' olarak değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kuzu, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin parti kapatmayla ilgili kararlarına da dikkat çekti. Kuzu konuşmasında "Kendi kendine kurgu kuruyor, milletini kandıracağını sanıyor. Daha önce de buna benzer deli saçması sözleri sarfetti. Suruç katliamını DAEŞ yaptı dedi, zanlı yakalınanca yok efendim bunu Glaido yaptı demeye başladı. Akıl tutulması yaşıyor bu adam. Bir kere parti kapatılması konusuna ne kadar karşı olduğumu bütün dünya ve Türkiye bilir. Ben parti kapatmalarına karşı her zaman karşı durdum. Ben karşıyım ama Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin verdiği kararlar ortada. Bunlar suç makinasıdır. Demirtaş olsun, diğerlerinin verdiği beyanatlar ortadadır. AİHM kararları ortadır, Bir parti bir terör örgütü ile bağ kurmuşsa, bunlarla irtibatı varsa, kapatma olarak gerçekleşebilir ve bu hukuka aykırı değildir" kararı verdi.
Son Güncelleme: 02.08.2015 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.