Bursa'da kaza; 2'si kardeş 3 kişi hayatını kaybetti

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında dün otomobil alan Sezgin Çırak ve kardeşi Sezer Çırak aynı gün yaptıkları kazada hayatını kaybetti.

14 Aralık 2016 Çarşamba 05:39
Bursa'da kaza; 2'si kardeş 3 kişi hayatını kaybetti






Bursa'da kaza; Dün otomobil alan Sezgin Çırak yeni aracıyla kaza yaptı, kardeşiyle birlikte can verdi




Son Dakika Bursa, Bursa Orhangazi’de gece yarısı meydana gelen trafik kazasında ikisi kardeş 3 kişi yaşamını yitirdi.
Kaza saat 03:00 sıralarında Orhangazi girişinde meydana geldi. Orhangazi girişinde Sezgin Çırak (30) idaresindeki 16 CVM 08 plakalı özel araç henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkarak yan yola girdi.


SEZGİN ÇIRAK
Taklalar atan otomobil elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada hurdaya dönen otomobilde Sezgin Çırak (30), kardeşi Sezer Çırak (23) ve Berkan Çam (29) aracın içinde sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araç içindeki 3 kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Kaza sonrasında olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından, araç içinde sıkışan cesetler itfaiye kurtarma ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu araç içinden çıkarıldı. Cenaze aracına konan cesetler Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SEZER ÇIRAK

Otomobili aldıkları gün kaza yaptılar

Öte yandan kaza yapan ve Çırak ailesine ait olduğu belirlenen otomobilin ise kazadan bir gün önce tescilinin yapıldığı belirlendi.

BERKAN ÇAM
Hurdaya dönen otomobil cesetlerin çıkarılmasının ardından çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Savcılık ve Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Son Güncelleme: 14.12.2016 05:54
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Bursa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.