Bursaspor, Fenerbahçe maçı öncesi taraftarı ile kucaklaştı

18 Ekim 2012 Perşembe 20:28
Bursaspor, Fenerbahçe maçı öncesi taraftarı ile kucaklaştı






BURSA (CİHAN)- Bursaspor, hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesinde taraftarı ile bütünleşti. Yeşil - beyazlı ekip, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman öncesi tesisleri gelen Bursaspor taraftarı takımına zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde moral verdi. Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde çalışan Bursaspor, yaklaşık 1 buçuk saat süren bir antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise yeşil - beyazlı ekip maçın taktiğini çalıştı. Şili Milli Takımı'nda bulunan Sebastian Pinto ve U19 Milli Takımı'nda forma giyen Taha Can Velioğlu ise antrenmana katılmadı.

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayıp maç için kampa girecek.

TARAFTARINDAN TAKIMINA DESTEK

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 20 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesinde taraftarı ile bütünleşti. Taraftara açık olan antrenmanda takım ve taraftarlar milli takım maçları nedeniyle uzun süre ayrı kaldıktan sonra birbiri ile hasret giderdi.

Tesislere gelen 1000'i aşkın taraftar başta teknik direktör Ertuğrul Sağlam olmak üzere oyunculara büyük ilgi gösterdi. Meşaleler eşliğinde takımlarına tezahürat yapan taraftarlar, açtıkları bayrak altından Ertuğrul Sağlam ve oyuncuları antrenmana alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde çıkardı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.