Çakıcı'nın adamı cezaevi müdürüne silahla saldırdı

Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Dal’ın şoförünün kullandığı makam aracına cezaevine yaklaştığı sırada Çakıcı’nın adamı olduğu iddia edilen M.M. ruhsatsız tabancayla 3 el ateş etti. Kurşunlardan biri makam aracının arka kapısına isabet ederken, Hasan Dal ve makam şoförü olayı yara almadan atlattı. M.M. ise olay yerinden aracıyla kaçtı.

16 Aralık 2015 Çarşamba 17:29
Çakıcı'nın adamı cezaevi müdürüne silahla saldırdı






 Çakıcı'nın adamı cezaevi müdürüne silahla saldırdı

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlik Ceza İnfaz Kurumu’nda yatan Alaattin Çakıcı dün saat 14.00 sıralarında rahatsızlandığı için Jandarma ring aracıyla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirildi. İddiaya göre bu saatlerde Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Dal'ın makam aracına cezaevine yaklaştığı sıralarda ateş açıldı.
 
Saldırının haber verilmesiyle çok sayıda polis kaçan aracın peşine düştü. Kısa sürede aracı yakalayan ekipler, M.M.’yi gözaltına alarak, sorgulamak üzere emniyete götürdü. 
 
HASTANEDE 8 GÖZALTI
 
Saldırı şüphelisi M.M., polisteki ifadesinde, "Alattin Çakıcı ağabeyimi çok seviyorum. Resmi plakalı araç görünce ateş ettim" dedi. M.M., saldırıdan sona silahı attığını söyledi. Polis, Alaattin Çakıcı hastanede tedavi olduğu sırada saldırı ile ilgileri olabileceği gerekçesiyle Y.O., M.T., K.S., M.M.K., M.K., L.K., YT. ve Ü.Ç.’yi de gözaltına aldı. Silahlı saldırgan ve hastanede gözaltına alınan toplam 9 şüpheli polisteki sorgularının ardından savcılığa sevk edildi. 
 
VALİ: O MALUM ŞAHSIN YAKINI
 
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, olayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "O malum şahsın yakınının silah atışı sonucu 1 kurşun arabada hasar meydana getirmiş. Şu anda cezaevi müdüründe bir sorun yoktur. Cezaevi müdürüne biz gerekli önlemleri alacağız. Zaten biz müdürümüze koruma da vereceğiz. Lojmanını da değiştirmeyi düşünüyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 16.12.2015 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.