Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Zerrin Özgüner'den lise sözü

Ümraniye Çakmak Mahallesi tek kadın muhtar Adayı Zerrin Özgüner, seçim çalışmalarında mahallede tüm kadın ve gençleri yakından ilgilendiren projeleri hayata geçireceğini söyledi.

15 Mart 2019 Cuma 16:22
Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Zerrin Özgüner'den lise sözü






Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Zerrin Özgüner'den lise sözü

Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Zerrin Özgüner'den Çakmak için iddialı projeler. Özgüner, mahalle içinde yediden yetmişe tüm vatandaşları kucaklayan projelerle yeni bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

31 Mart yerel seçimlerde İstanbul Ümraniye Çakmak Mahallesi muhtar adaylarından Zerrin Özgüner projelerini açıkladı. Özgüner, nüfusu hızla artan Çakmak Mahallesi için acil ihtiyaçlar listesi çıkardığını belirterek şunları söyledi; 


"Hedefim mahallemize başta bir Lise projesi ile başlayıp buna ilaveten bir ilkokul ve ortaokul olacaktır. Mahallemiz de çok sayıda engelli vatandaşlarımız yaşamaktadır, Engelliler Derneği ile işbirliği içinde olup onların onların sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını karşılamak zor olan hayatlarını kolaylaştırmak için her zaman yanlarında olacağız.

Göreve geldikten sonra bir ay içerisinde öğrenciler için ücretsiz kurslar başlatacağız.Ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen ev kadınları için beceri ve mesleki kurslar açılacak. 

Mahallemiz de belli dönemlerde ücretsiz sağlık taramaları gerçekleştireceğiz. Karanlık sokaklarımızı aydınlatıp daha güvenli bir hale getireceğiz Mahallemizdeki parkların güvenliğini sağlayıp daha düzgün ve kullanışlı hale getirerek yeşil alanlar yaratmaya çalışacağız. Kısaca mahalle sakinlerimizle sürekli iletişim ve işbirliği içerisinde halinde olup sorunlarımızı hep birlikte çözeceğiz..

Bağımlılıkla mücadele konusunda uzman bir ekip kurmak için harekete geçtiğini söyleyen Zerrin Özgüner şu bilgileri verdi: "Gençlerimizi bu illetten kurtarmak için varımızı yoğumuzu seferber edeceğiz, onlarla bütün mahalle halkı geleceği yeniden kuracak. Çocuklarımızı gençlerimizi hiçbir bağımlılığa teslim etmeyeceğiz" dedi..

Son Güncelleme: 15.03.2019 16:35
Anahtar Kelimeler:
Çakmak Mahallesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.