Cami cemaati engelliler için 60 bin kapak topladı

18 Ekim 2012 Perşembe 15:20
Cami cemaati engelliler için 60 bin kapak topladı






MALATYA (CİHAN)- Malatya Kent Konseyi tarafından yürütülen 'Bir Kapak Bin Özgürlük' projesi çerçevesinde Ahmediye Camii cemaati 60 bin mavi kapak topladı.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Engelliler Merkezi'nin işbirliğiyle yürütülen 'Bir Kapak Bin Özgürlük' projesine katılan Ahmediye Camii cemaati, topladıkları 60 bin mavi kapağı konsey üyelerine teslim etti. Toplanan 60 bin kapak imam tarafından Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz'a verildi. Malatya Müftüsü Hacı Yusuf Gül, her insanın engelli adayı olduğunu belirtti. Başlatılan projeye emeği geçenleri tebrik eden Gül, ayrıca Ahmediye Camii cemaatine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, bu davranışın diğer cami cemaatlerine de örnek olmasını istedi.

Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz da başlatılan kampanyanın Malatya ve çevre illerde çok fazla ses getirdiğini ifade ederek, tek amaçlarının engellilerin muhtaçlık derecesini azaltmak ve bu konuda Malatya'da bir duyarlılık oluşturmak olduğunu söyledi.

Programın sonunda Ahmediye Camii imamına teşekkür plaketi takdim edildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.