Canon'dan ofisler için yeni, güçlü ve dayanıklı masaüstü tarayıcısı

08 Ekim 2011 Cumartesi 17:44
Canon'dan ofisler için yeni, güçlü ve dayanıklı masaüstü tarayıcısı






Görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon, hızlı, yüksek kalitede ve güvenilir tarama çözümleri arayan ofisler için en güçlü kompakt masaüstü tarayıcısını geliştirdi. 

Yeni imageFORMULA DR-M160 belge tarayıcısı, 300dpi’da dakikada 120 belgeye kadar çıkan etkileyici çift yönlü tarama hızı ile daha fazla verim sağlıyor. Yoğun kullanıma dayanıklı besleme silindiri ve kesintisiz kağıt aktarım sistemiyle, bu boyutta bir cihazda görülebilecek en yüksek sağlamlığa sahip… Bu özelliği ile güvenilir olması ve en yoğun anlarda bile ağır iş yükünün üstesinden kolaylıkla gelmesi anlamına geliyor. 

imageFORMULA DR-M160 birçok iş uygulamasında çok yönlülükle kullanılabiliyor. Kalın ve ince kağıtlar, kabartmalı kartlar ve 3m’ye kadar uzunlukta belgeler dahil çok çeşitli belge tiplerini tarama becerisine sahip… 

Sorunsuz işlem garantisi için imageFORMULA DR-M160’da bir akıllı ayırıp tekrarlama işlevi bulunuyor. Bu işlev, cihaz aynı anda birden fazla sayfanın işleme alındığını tespit ettiğinde taranmayan belgeyi ayırarak yeniden tarama için giriş tepsisine otomatik olarak geri gönderiyor. 

Cihaz bir profesyonel yazılım paketi* ile donatılmıştır. Bu yazılım paketi belge işlemesinde SharePoint'e hızlı bağlantı ve uzun süreli arşivleme için dosyaların PDF-A’ya kaydedilebilmesi gibi güçlü araçlar sağlar.

* Donanımla gelen ful yazılım paketi içinde şunlar bulunur: CaptureOnTouch, CapturePerfect 3.1, eCopy PDF Pro Office, Kofax VRS sürücü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.