Cezaevinden kaçtı, çelik kasa hırsızlığına karışınca yakalandı

11 Aralık 2012 Salı 10:13
Cezaevinden kaçtı, çelik kasa hırsızlığına karışınca yakalandı






BURSA (CİHAN)- Bursa'da, bir işyerinden çelik kasa çalan zanlılar, polis operasyonuyla yakalandı. Zanlılardan Gökhan A.'nın bir süre önce cezaevinden firar ettiği ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunması nedeniyle arandığı ortaya çıktı.

Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi'ndeki bir işyerinden çalınan çelik kasa hırsızlığı ile ilgili harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çelik kasayı kiraladıkları özel bir otomobile yükleyerek kaçan kar maskeli iki zanlıyı yakalamak için operasyon başlattı. Zanlıların çelik kasayı boş bir arazide açarak içerisindeki yaklaşık 130 bin lirayı aldıklarını belirleyen polis, olayın ardından Kocaeli'nin Gebze ilçesine kaçan zanlı Gökhan A.'yı Gebze'de olayın diğer şüphelisi Volkan M.'yi de Bursa'da düzenlediği operasyonla yakaladı.

Yapılan incelemede Gökhan A.'nın bir süre önce cezaevinden firar ettiği ve halen hakkında 'hırsızlık' suçundan kesinleşmiş 2 yıl 3 ay hapis cezası sebebiyle arandığı belirlendi. Bursa Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarında çelik kasa çaldıklarını kabul etmeyen zanlılar, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Gökhan A. ve Volkan M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan kasa hırsızlığı olayında zanlılardan ele geçirilen bir miktar euro sahibine teslim edilirken geri kalan paranın bir bölümünün de zanlılarca harcandığı belirtildi. Zanlılardan ikisinin de 'hırsızlık' suçundan poliste kaydının bulunduğu öğrenildi.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.