CHP Kadirli ilçe yönetiminden 11 kişi istifa etti

13 Temmuz 2011 Çarşamba 13:05
CHP Kadirli ilçe yönetiminden 11 kişi istifa etti










Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe yönetiminden 11 kişi görevlerinden istifa etti. 9 yıldır CHP Kadirli İlçe başkanlığını yürüten Mehmet Amanvermez, istifa dilekçelerini il başkanlığına verdiklerini söyledi.

Amanvermez, yaptığı açıklamada, yıllardır partisinin başarılı olması için çalıştığını belirterek, "Partimizin ve ilçemizin siyasi geleceği bakımından benim ve arkadaşlarımın bir özveride bulunması bekleniyor. Bunu isteyenlerin duygularını, hislerini anlayıp dikkate alarak, partimizin daha coşkulu ve katılımcı bir yaklaşımı hayata geçirmek, başka bir değişle partimizin önünün açılması için görevimden yönetici arkadaşlarımla birlikte istifa ediyoruz." dedi.

Siyasal hayatta, iletişim eksikliğinden kaynaklanan yapay ayrışmaların, yanlış anlaşılmaların sıklıkla yaşandığını bildiğine dikkat çeken Amanvermez, şunları söyledi: "Sağlıklı iletişim kurabilseydik, birbirimizi daha iyi anlamaya biraz daha gayret edebilseydik coşkuyu, heyecanı ve paylaşımcı bir mutluluğu hep birlikte yaşayacağımıza inanıyordum. Bu anlayışların hayata geçmemiş olması beni derinden yaralamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi'nin onurlu mücadelesine her düzeyde katkı sunmaya destek olmaya devam edeceğiz. Yönetici olmamız bu desteklerin bir ön koşulu olmamıştır." ifadelerini kullandı.

CHP'den istifa edenler şöyle: Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Amanvermez, İlçe Sekreteri Gülsüm Angın, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan yardımcısı Sinan Veziroğlu, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Sağlam, Gençlik Kollarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İlbey İspir, Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan yardımcısı Selçuk Öcalan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Özdemir, Fikri Çam, Kamil Angın ve Erol Gültekin ve İsmail Güler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.