CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce mi?

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Ben de sabah bu münasebetle tebrik ettim" dedi. 

03 Mayıs 2018 Perşembe 14:40
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce mi?






CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce mi?


Muhalafet partilerinin cumhurbaşkanı adayı netleşiyor. Saadet Partisi'nden Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti'den Meral Akşener kesinleşirken, CHP'den Muharrem İnce'nin adaylığının öne geçtiği bildirildi. Adaylar arasında adı geçen İlhan Kesici bugün HaberTürk Gazetesi'nden Çimen Çetin'e yaptığı açıklamada Muharrem İnce adının öne geçtiğini söyledi.

CHP'li İlhan Kesici CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olduğunu duyduğunu ifade etti. Kesici, "Dün akşam itibarıyla Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Bu sabah bu münasebetle kendisini tebrik ettim" dedi..

İNCE; HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

CHP'nin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusu merak ediliyor. Habertürk TV'den Çimen Çetin'e konuşan İlhan Kesici, "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Bu sabah bu münasebetle kendisini tebrik ettim. Kendisiyle konuşulmuş bir teklif edasıyla."dedi. Bu sözlerin hatırlatıldığı Muharrem İnce adaylığı konusunda net bir açıklama yapmazken, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin" demekle yetindi. CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olacağına ilişkin sözlerinin hatırlatılması üzerine İnce, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak." açıklamasını yaptı.

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Ben de sabah bu münasebetle tebrik ettim" dedi. 

Habertürk TV'den Çimen Çetin'e konuşan İlhan Kesici, "Benim duyduğum kadarıyla Muharrem İnce aday olacak. Ben bir şey açıklamış olmadım, öyle duydum. Sabah İnce'yi telefonla aradım, tebrik ettim. 'Allah mahcup etmesin' dedim. Tahmin ediyorum onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti" dedi. Kesici, "Sizinle bir adaymış gibi mi konuştu" sorusu üzerine de "Kendisiyle konuşulmuş, teklif edilmiş bir üslupla" dedi.

SARIKAYA: KILIÇDAROĞLU İLE KONUŞTUM

Gazete Habertürk Yazarı Muharrem Sarıkaya, "Temkinli şekilde İnce diyorum. Oldu, bitti olduğunu düşünmüyorum. Sayın Kesici de 'tahmin ediyorum' diye cümleye giriyor dikkat ederseniz. Sayın İnce'yi grupta da izledim, en önde oturuyordu. O kadar rahat görünmüyordu. Kesici çok rahattı. Bence 'her şey oldu' demek için yarın sabahı beklemek gerekiyor. Kılıçdaroğlu ile yaptığım görüşmede, 'Kimseye aday ismi söylemedim. Bir iki yakınıma söyledim, onlardan da söylememe sözü aldım. Adayı yarın sabah arayıp söyleyeceğim' dedi" diye konuştu.

İNCE; YARIN SABAH KESİNLEŞECEK

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisinin CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olacağı yönündeki iddialara ilişkin, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin." dedi.

İnce, partisinin grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olacağına ilişkin sözlerinin hatırlatılması üzerine İnce, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak." açıklamasını yaptı.

Yüz bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olacaklara CHP'lilerin yardımcı olmasını isteyen İnce, "Yardımcı olsunlar ki bu diktatöre göstersinler. İmza konusunda arkadaşlarımıza örgütümüzün yardımcı olacağına inanıyorum. CHP'lilerin ittifak içerisinde aday olmak isteyen cumhurbaşkanı adaylarına imza vererek yardımcı olmasını istiyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.05.2018 11:51
Anahtar Kelimeler:
Muharrem İnce
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.