CIA, casus uçaklarla Nuh'un gemisini arıyor

ABD istihbarat örgütü CIA'nın casus uçaklar aracılığıyla Türk topraklarında Nuh'un gemisini aradığı iddia ediliyor. Ancak arkeolojik bir keşifte neden CIA ve casus uçakların kullanıldığı konusunda bilgi yok.

17 Ekim 2018 Çarşamba 09:33
CIA, casus uçaklarla Nuh'un gemisini arıyor






CIA, casus uçaklarla Nuh'un gemisini arıyor


CIA'nın casus uçaklar aracılığıyla Ağrı Dağı çevresinde Nuh'un gemisini aradığı iddia ediliyor. İngiliz gazetelerinde yer alan habere, gemi arama çalışmalarının neden gizli yapıldığı ve neden casus uçaklarının kullanıldığına dair bilgi yer almıyor.

İngiliz basını, Amerikan İstihbarat Teşkilatı'nın (CIA), casus uçaklarla Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi'ni arama çalışmaları yaptığı iddiasında bulundu...

İngiliz basını, Amerikan İstihbarat Teşkilatı'nın ( CIA), Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi'ni arama çalışmaları yaptığını, dini kitaplarda adı geçen geminin varlığına dair bir delile ulaşamadığı iddiasında bulundu.

ABD'li milletvekilleri Bob Wilson ile Bill Archer ve senatörler John Danfort ve Barry Goldwater'ın da arama çalışmalarına destek verdiği iddialar arasında yer aldı. Aramalarda KH-4 uyduları ile Lockheed U-2 casus uçaklarının kullanıldığı haberlerde yer alırken, bunun CIA'in Ağrı Dağı'ndaki ilk inceleme olmadığı da belirtildi.

Son Güncelleme: 17.10.2018 07:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.