ÇINAR-DER'den 'Gurbet' isimli tiyatro

14 Aralık 2012 Cuma 15:33
ÇINAR-DER'den 'Gurbet' isimli tiyatro






ORDU (CİHAN)- Ünye Çınar Eğitimciler ve Gönüllüler Derneği (ÇINAR-DER), 'Gurbet' isimli tiyatroyu Halil Efendi Sosyal Tesisleri´nde sergiledi.

Dünya´nın dört bir tarafında eğitim veren Türk eğitimcilerini canlandıran tiyatroda bazen gülme anları geçse de sıkıntılar içerisinde, sadece iman uğruna bütün sevgilerden geçen gönüllüler salonda hüzün duygusunu ağır bastırdı. Yurt dışındaki Türk Okulları´ndaki eğitimcilerin bazı karakterlerinin babası öldü ama işlerin aksamaması uğruna baba cenazesine bile katılamayan karakterler, salonda gözyaşlarına sebep oldu.

Programa; Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Ünye Müftüsü Aydın Yığman, Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Milli Eğitim Şube Müdürü İhsan Yüksel, daire amirleri, Durak Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Durak, çok sayıda iş adamı ile vatandaşlar katıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.