Cizre'de komando marşı; Mehmetçik yeri göğü inletti

PKK'nın günlerdir kanlı eylemlerine sahne olan Cizre'de bu sabah komando marşı yeri göğü inletti.

23 Ocak 2016 Cumartesi 17:14






Cizre'de komando marşı; Mehmetçik yeri göğü inletti

Cizre'de son durum, Teröristlerin aylardır bombalı saldırılar, kazdıkları hendeklere kurulan kalleş tuzaklarla vatandaşa hayatı çekilmez hale getirdiği Cizre'de komandolar güne marş söylerek başladı.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir mahalleyi daha teröristlerden temizleyen güvenlik güçleri, “Komando Marşı” okuyarak, PKK’ya gözdağı verdi. İlçe, marşla inledi.

Terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar nedeniyle 14 Aralık’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının 41’inci gününde devam ettiği Cizre’de operasyonlar aralıksız sürüyor. Asker ve polislerin müşterek düzenlediği operasyonlarda Genelkurmay Başkanlığı’nın yaptığı son açıklamaya göre, 429 terörist etkisiz hale getirilerek, terör örgütü PKK’ya büyük darbe vuruldu. İlçede başarılı operasyonlar gerçekleştiren güvenlik güçleri, bir mahalleyi daha teröristlerden temizledi.

Güvenlik güçleri, bu başarılarını ‘Komanda Marşı’ okuyarak, kutlarken, ilçe marşla yankılandı.
Son Güncelleme: 23.01.2016 17:18
Anahtar Kelimeler:
Cizre Operasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.