Çocuklar için yapılan trafik eğitim pisti, 2013´te açılacak

11 Aralık 2012 Salı 17:06
Çocuklar için yapılan trafik eğitim pisti, 2013´te açılacak






SAMSUN (CİHAN)- Samsun´un İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilköğretim düzeyinde eğitim alan çocuklara trafik bilincini küçük yaşlarda kazandıracaklarını belirtti. Başkan Demirtaş, trafik eğitim pistinin yeni yılda faaliyette olacağını söyledi.

İstiklal İlköğretim Okul'unda idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Necattin Demirtaş, okul müdürü Mehmet Saka ve öğretmenlerle birlikte sınıfları gezdi. Belediye olarak eğitime ciddi yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Demirtaş, çocuk ve gençlerin her alanda eğitimine katkı sağladıklarını kaydetti.

Okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi, çocukların modern eğitim imkanlarından faydalandırılması adına büyük adım attıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Gençlerimizin eğitim ve sosyal yönden gelişimlerine katkı sağlamak bizim önceliğimizdir. Bu amaçla gençlerimizin zihinsel ve bedensel gelişimlerine önem veriyoruz. Bilgi evimizde çağdaş eğitim imkanlarını ücretsiz olarak çocuklarımızla buluşturuyoruz. Bilgi evimizle genç beyinlerin ufkunu geliştirilmesine yardımcı oluyoruz. dedi.

Trafik kurallarına duyarlı eğitimli nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Necattin Demirtaş, İlköğretim düzeyinde eğitim alan yavrularımızda trafik bilincini küçük yaşlarda kazandırmak için eğlendirici ve eğitici özelliği bulunan trafik eğitim parkını çalışmasını yeni yılda bitireceğiz. Trafik bilincinin gelişmesine önemli bir katkı sağlayacak olan proje kapsamında, okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencilerine derslerde öğrendikleri teorik trafik bilgilerini uygulama fırsatı vermek ve trafik kazalarının en aza indirilmesine yardımcı olacağız. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.