Çorum şehidini kar altında karşıladı

Şırnak'ta bindiği servis aracında şehid edilen polis memuru Mustafa Yaşar'ın naaşı doğum yeri Çorum Ortaca'a getirildi. Kar altında taşınan naaşı yakınları bir an olsun yalnız bırakmadı.

20 Ocak 2016 Çarşamba 01:41
Çorum şehidini kar altında karşıladı






Çorum şehidini kar altında karşıladı

Son dakika Çorum,Şırnak'ta teröristlerce polis servis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru 36 yaşındaki Mustafa Yaşar’ın cenazesi Çorum’un Ortaköy İlçesi Aşdağul Beldesi'ndeki baba ocağına getirildi.

KAR YAĞIŞI YÜZÜNDEN 4 SAAT SÜREN YOLCULUK

Şırnak'ta teröristlerce polis servis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru 1 çocuk babası Mustafa Yaşar’ın cenazesi önce askeri uçakla Amasya'daki Merzifon Havaalanı'na getirildi. Buradan cenaze aracna konularak Çorum'un Ortaköy İlçesi'ne bağlı Aşdağul Beldesi'ndeki baba evine konvoy eşliğinde götürüldü. Yoğun kar yağışı nedeniyle şehit cenazesinin baba evine getirilmesi yaklaşık 4 saat sürdü. Şehit polis memuru Mustafa Yaşar'ın cenazesi baba evinin önüne getirilen seyyar morg aracına konuldu.

Erzurum'da polis olan ağabey Alparslan Yaşar, şehit kardeşinin fotoğrafını taşıdı. Cenazenin getirilişi sırasında şehidin annesi Adalet Yaşar, "Mustafam bizi bırakıp nereye gidiyorsun" diye ağıtlar yaktı.

Tabuta sarılarak ağlayan şehidin amcasının oğlu Turabi Yaşar "Hainler, fistan giyen kahpeler, bu böyle bitmeyecek. Hepsi duysun. Alayı duysun. Bizi yaktınız Allah'ta sizi yakacak" diye bağırdı.
Şehit polis memeru Mustafa Yaşar için dua edildi. Cenazesinin bu gece evinin önündeki seyyar morgda bekletileceği yarın ise düzenlenecek cenaze töreni ile toprağa verileceği belirtildi.

Son Güncelleme: 20.01.2016 01:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.