Çorum şehidini uğurluyor: Baki Afşar'ın cenazesini bekliyor

Şırnak Bestler Dereler bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Baki Afşar'ın naaşı memleketi Çorum'a getiriliyor.

16 Nisan 2018 Pazartesi 16:06
Çorum şehidini uğurluyor: Baki Afşar'ın cenazesini bekliyor






Çorum şehidini uğurluyor: Baki Afşar'ın cenazesini bekliyor


PKK'lı teröristlerin Şırnak'ta düzenlediği saldırıda şehit olan Çorumlu Piyade Er Baki Afşar son yolculuğuna uğurlanıyor..


Son Dakika Çorum, Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın Bestler-Dereler bölgesinde bulunan askeri üsse düzenlediği hain saldırıda şehit olan Piyade Er Baki Afşar'ın şehadet haberi Çorum'daki ailesine verildi. Baba Afşar'a ise, iş için gittiği Kırıkkale'de haber verildi. Acılı baba ambulans ile Çorum'a getirildi, anne Afşar da fenalık geçirdi. Şehidin terhisine 6 gün kaldığı öğrenildi


Çorum Haberleri, Şırnak’ta Elmalı ve Kuyu Tepe üs bölgesine PKK’lı teröristler tarafından saldırıda terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar'ın şehadet haberi Çorum'daki baba evine şehit ateşi düştü. 

Piyade Er Baki Afşar'ın şehadet haberini Vali Yardımcısı Coşkun Doğan ve Garnizon Komutanı Alb. Çetin Öcal tarafından Gülabibey Mahallesi Bagcılar 17. Sokakta yaşayan ailesine verdi. Şehidin akrabaları, yakınları ve komşuları acı haber üzerine eve gelirken şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Terhisine 6 gün kala şehit düşen Er Baki Afşar'ın şehit haberini babası Mustafa Afşar Kırıkkale'de öğrendi. Bir fabrikada montaj ustası olarak çalışan ve işi dolaysıyla Kırıkkale'ye giden baba Mustafa Afşar ambulansla Çorum'da getirildi.

Çorum'un Oğuzlar ilçesi nüfusuna kayıtlı şehit Piyade Er Baki Afşar'ın sivil hayatta motor ustası olduğu öğrenildi. Şehit Er'in Çorum'daki baba evi acı haberin duyulmasından sonra Türk bayrakları ile donatılarak taziye çadırı kuruldu.

Son Güncelleme: 16.04.2018 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.