Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'a sanatçı çıkarması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Org. Akar ve sanatçılar Mehmetçik için Hatay'da askeri kışlaya geldi. Ünlü şarkıcılar Mehmetçikle birlikte aynı şarkıyı söyledi.

01 Nisan 2018 Pazar 23:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'a sanatçı çıkarması






Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'a sanatçı çıkarması

Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı bitme aşamasına yaklaşırken, Türkiye'nin ünlü şarkıcıları, türkücü ve sanatçıları Mehmetçikle kucaklaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülük ettiği buluşmada ünlü şarkıcılara mehmetçik eşlik etti. Tarihi buluşmada Erdoğan'ın askeri kamuflaj kıyafeti dikkat çekti. Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar'ın ev sahipliği yaptığı buluşmada milli Güreşçi Taha Akgül, Ajda Pekkan, Deniz Seki, Mustafa Sandal, Emel Müftüoğlu gibi isimler dikkat çekti..


ÇOK SAYIDA ÜNLÜ SANATÇI KATILDI

Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için aralarında sanatçı ve sporcuların bulunduğu ünlü isimler Hatay’a geldi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses askerlikle özdeşleşen `Yaylalar´ türküsünü Afrin ve Münbiç´i de katarak söyledi

Aralarında Ajda Pekkan, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal'ın da bulunduğu gruba milli sporcular ve gazeteciler eşlik etti. Ünlü isimler, Hatay Havalimanı’na geldikten sonra bir lokantada yemek yedi. Kentte Arkeoloji Müzesi’ni ve tarihi mekanları gezen ünlülerin akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve askerler ile bir araya gelip yemek yiyeceği öğrenildi.


TATLISES VE ASKERLERDEN MÜNBİÇLİ 'YAYLALAR' TÜRKÜSÜ

Oğulpınar Pınar Sınır Karakolu'nda askerlerle yemek yiyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra Mehmetçikle birlikte türkü söyledi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses askerlikle özdeşleşen `Yaylalar´ türküsünü Afrin ve Münbiç´i de katarak söyledi. Tatlıses, Yaylalar türküsünü şöyle seslendirdi :

"Baktı Urfa hoş değil, Afrin´i dolaşta gel.

Baktı Afrin hoş değil, Münbiç´i dolaşta gel,

Yaylalar yaylalar..."

Türküye karakoldaki askerler de eşlik ederken, İbrahim Tatlıses´in yanındaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar bu sözlere tebessüm ile karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti İl Kongresi'ne katılmak üzere Hatay'a geldiği günde askerlere destek için farklı noktalarda ziyaretlerde bulunan sanatçı ve sporcular, bölge halkına da moral verdi.


BEŞİKTAŞLILAR'DAN JANDARMAYA ZİYARET

Öte yandan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) sosyal paylaşım hesabı üzerinden Başkan Fikret Orman ile futbolcular Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal ve Gökhan Gönül'ün Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ettiğini duyuruldu. Hatay´daki Amanos Dağları´nda terörle mücadele eden Ufuklar Jandarma Komando Taburu'na bağlı askerlerin giydiği üniforma, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin tarafından Başkan Orman´a hediye edildi. Ziyarette İl Jandarma Komutanı Ertekin, Başkan Orman ile futbolculara asker üniforması hediye etti. Beşiktaş Kulübü tarafından bölgedeki askerlere dağıtılmak üzere 1000 forma gönderildiği duyuruldu.

ALİŞAN: ONLAR İÇİN NE YAPSAK AZ

Askerleri ziyaret edip moral vermek istediklerini belirten Alişan, "Onlar için ne yapsak az, bizim için, devlet için, bayrağı için savaşan askerlere ne yapsak az. Bir nebze de olsa moral verebilirsek ne mutlu bize." dedi.


NECATİ ŞAŞMAZ

Oyuncu Necati Şaşmaz da "Askere moral vermek için geldik diyoruz ama onların morale ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Çok mutlu olduklarını düşünüyorum. Nice böyle muhteşem zaferlere." dedi.

MİLLİ GÜREŞÇİ TAHA AKGÜL DE GELDİ

Milli Güreşçi Taha Akgül deharekata katılan asker ve polislere desteklerini göstermek istediklerini vurgulayarak, "Cumhurbaşkanımızla beraber Türkiye'ye, dünyaya, birlik mesajı vermek adına çok önemli bir gün. Dualarımız onlarla." diye konuştu.

Son Güncelleme: 01.04.2018 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.