Cumhurbaşkanı Erdoğan yaralıları ziyaret ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu sabah bombalı saldırıda yaralanan vatandaşların yattığı Haseki Hastanesine geldi.

07 Haziran 2016 Salı 12:04
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaralıları ziyaret ediyor






Cumhurbaşkanı Erdoğan yaralıları ziayeret ediyor


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu sabah bombalı saldırıda yaralanan vatandaşların yattığı Haseki Hastanesine geldi.Yanında İstanbul Valisi Vasip Şahin olduğu halde hastaneye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan yaralılara geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyor.

Recep Tayyip Erdoğan, Vezneciler'deki terör saldırısında yaralananları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyarete ilişkin görüntüler basınla paylaşıldı.
Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan yaralılarla sohbet etti ve acil şifalar diledi. Doktorlar Erdoğan'a yaralıların durumları hakkında tek tek bilgi verdi. Yaralı bir kadın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a patlama anında yaşadıklarını anlattı. Bu sırada Erdoğan'ın yaralı kadının elini tutması dikkat çekti.

CUMHURBAŞKANI İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Yaralı bir başka kadın ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a daha önce de terör saldırısına tanık olduğunu belirterek, "Bu ikinci oldu" dedi. Yaralı kadın hala orucunu açmadığını belirtirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şaşırdığı görüldü. Bir yaralı ise kendisini ziyarete gelen Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çektirdi. Erdoğan, daha sonra doktorlardan ağır yaralı hastaların durumu ile ilgili de bilgi aldı.
VEZNECİLER'DEKİ TERÖR SALDIRISI: ŞEHİT POLİS SAYISI 6, SİVİL KAYIP 5

VEZNECİLER'de Çevik Kuvvet aracının hedef alındığı terör saldırısında hayatını kaybeden 11 kişiden 6'sının polis 5'inin de sivil olduğu bildirildi. Patlamadan sonra yapılan açıklamalarda şehit polis sayısının 7 olduğu belirtilmişti.

 
Son Güncelleme: 07.06.2016 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.