Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Bu eş başkanın yaptığı açık bir ihanettir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan gezisi öncesi Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Bunlar parlamentoya inanmış değildir. Bunların bir Türkiye partisi olmadığı ortaya çıktı" diye konuştu.

29 Aralık 2015 Salı 09:57
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Bu eş başkanın yaptığı açık bir ihanettir






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Bu eş başkanın yaptığı açık bir ihanettir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan gezisi öncesi Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Bunlar parlamentoya inanmış değildir. Bunların bir Türkiye partisi olmadığı ortaya çıktı" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a gerçekleştireceği ziyaret öncesinde Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'deki son gelişmelerin PKK terör örgütünün, ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik iştahını da kabarttığını görüyoruz. PKK'nın Suriye kolu PYD, YPG'nin elde ettiğini düşündüğü bazı kazanımları ülkemize taşıma gayreti, son terör olaylarının gerisindeki sebeplerden biridir. Biz bunlara fırsat vermedik, asla da fırsat vermeyeceğiz. Şu an güvenlik güçlerimiz son derece başarılı operasyonlara imza atıyor. Yurt içinde ve yurt dışında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bini aşmış vaziyette. Bu operasyonlar ülkemizde terörü tamamıyla yok edene kadar ve bu noktada da bölgeye refah huzur getirinceye kadar kararlı bir şekilde milli güvenliğimiz için, bunu tehdit olmaktan çıkarıncaya kadar devam edecektir" dedi.

"NE ÖRGÜT NE DE ONUN KUKLASI OLANLAR KENDİLERİNİ BEKLEYEN AKIBETTEN KURTULAMAYACAKLARDIR"

"Bölücü örgütün siyasi uzantıları, mevcut konjonktürden istifade ile ağızlarındaki baklayı çıkarmaya başladılar. Bu süreç maskelerin düştüğü, gerçek yüzlerinde görüldüğü bir süreçtir" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malum eş başkan hafta sonu Rusya ziyareti sonrasında kulaklarına üflenen suflelerin de etkisiyle olsa gerek bir takım hezeyanlar ifade etmiştir. Bu eş başkanın yaptığı açık ve net olarak bir provokasyondur, ihanettir. Türkiye üzerinde operasyon yapmak, ameliyat yapmak isteyen herkes boyunun ölücüsünü almıştır ve bunlar da alacaktır.

Terör örgütü ve onun kuklası olan siyasetçiler bu noktada attıkları adımlarda bugüne kadar yaptığımız uyarılarla hep dikkatli olmalıdır derken bunlar tam aksini şu ana kadar icra etmişlerdir. Biz bu açıklamaların da gerçek sebebini biliyoruz. Bu tür açıklamalar kazdığı hendeğe gömülen terör örgütünün başarısızlıklarını örtme çabasının ürünüdür. Bölgedeki kardeşlerimizin sağduyusu, güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonlarıyla adım adım yok olan terör örgütüne bu tür provokasyonlarla suni teneffüs yapmaya çalışmaktadırlar. Ne örgüt ne de onun kuklası olanlar kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacaklardır.

Bu eş başkanın açıklamalarıyla ilgili Diyarbakır ve Ankara Başsavcılıklarımız gerekli soruşturmayı bildiğiniz gibi başlatmışlardır. Daha önce diğer eş başkanın da buna benzer açıklamaları olmuştur. Bölge insanı da bu terörist ve siyasetçi güruhunun hangi senaryoların figüranlığını yaptığını gördükçe onlarla arasına mesafe koymuştur.

Ülkemizin birliğine, beraberliğine, huzuruna kardeşliğine balta vuran bu ihanet şebekesinin hak ettikleri dersi, milletimizden ve hukuktan en kısa sürede alacaklarına inanıyorum" diye konuştu.
Son Güncelleme: 29.12.2015 10:00
Anahtar Kelimeler:
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.