Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:08
Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu






NEVŞEHİR (CİHAN)- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir'de de değişik etkinliklerle kutlanacak. Nevşehir'de yapılacak cumhuriyetin kuruluşunun 89. yılı kutlama programı 28 Ekim 2012 Pazar günü çelenk töreni ile başlayacak. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilk olarak 28 Ekim Pazar günü Valilik önündeki Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilecek törende, çelenkler sunulacak ve devamında ise bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunacak.

Tebriklerin kabulü ise Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş tarafından 29 Ekim 2012 Pazartesi günü saat 10.00'da Valilik makamında yapılacak. Şehir Stadı'ndaki kutlama programı ise tebriklerin kabulünün ardından saat 13.00'de başlayacak. Şehir stadındaki kutlama programı Vali Abdurrahman Savaş, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul ve Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından stadyumda bulunan halkın ve öğrencilerin bayramını kutlaması ile başlayacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Vali Abdurrahman Savaş gerçekleştirecek. Daha sonra ise öğrencilerin şiirlerini okuması, Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkez Komutanlığı (JAKEM)'in gösterisi ve geçit töreni ile stadyumdaki kutlama programı sona erecek.

Cumhuriyetin 89. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenecek Cumhuriyet Kokteyli ise saat 19.00'da merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan Kapadokya Lykia Lodge Oteli'nde gerçekleştirilecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.