Dağlıca öfkesi gece yarısı Türkiye'yi sardı

Terör örgütü PKK ve siyasi uzantıları HDP - BDP'ye öfke büyüyor. Bayraklarla kendiliğinden sokaklara gece yarısı inen vatandaşları polis güçlükle sakinleştirdi

07 Eylül 2015 Pazartesi 07:17
Dağlıca öfkesi gece yarısı Türkiye'yi sardı






Dağlıca öfkesi gece yarısı Türkiye'yi sardı

Terör örgütü PKK'nın Dağlıca Askeri Üs Bölgesi yakınlarında gerçekleştirdiği kalleş saldırının ardından çok sayıda il ve ilçe merkezinde vatandaşlar kendiliğinden sokaklara döküldü. Çoğunluğu sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarla, ellerinde Türk bayraklarıyla gösteri düzenleyen vatandaşlar terör örgütü PKK ile siyasi uzantıları HDP ve BDP'yi lanetledi.

MUT'TA 500 KİŞİ YÜRÜDÜ

Mersin'in Mut İlçesi'nde yaklaşık 500 kişilik grup, Atatürk bulvarı Atatürk anıtı önünde Mut-Mersin karayolunu trafiğe kapatarak Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde gerçekleşen terör saldırısını protesto etti.
Mut İlçesi'nde yaklaşık 500 kişilik grup, Mut - Mersin Karayolu'nu trafiğe kapatarak Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde gerçekleşen terör saldırısını protesto etti.
Sosyal medya üzerinden örgütlenen grup, Atatürk anıtı önünde toplandı. Yaklaşık 500 kişilik grup, bir müddet terör örgütü PKK aleyhine slogan attıktan sonra, Mut - Mersin Karayolu'nu trafiğe kapattı. Polis ekiplerinin ve terörle mücadele amirinin olay yerine gelerek vatandaşları ikna etmesi sonucu halk olaysız dağıldı.

SEYDİŞEHİ'DE ÜLKÜCÜLER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir grup Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayının, zırhlı iki askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından patlatılmasının ardından tepki gösterdi.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ülkü Ocakları önünde toplanan grup Caddeyi trafiğe kapatarak burada açtıkları dev Türk Bayrağı ile birlikte bir süre slogan attı. Grup daha sonra Türk Bayrağı astıkları araçlarına binerek İlçenin ana caddeleri üzerinde korna çalarak dolaşarak tepkilerini gösterdi.
Öte yandan Seydişehir’ de sosyal medya üzerinden düzenlenen bir etkinlik ile yarın 17:30 da yürüyüş yapılacağı öğrenildi.

EREĞLİ'DE DAĞLICA SALDIRISI PROTESTO EDİLDİ

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde operasyona giden askerlere yönelik saldırısı protesto edildi.
Gece saatlerinde Atatürk Anıtı önünde toplanan kalabalık Türk Bayrağı açtı. MHP İlçe Başkanı Talat Şeker'in konuşmasının ardından saldırıda şehit olan askerler için Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi. Grup, daha sonra sloganlarla saldırıyı protesto etti. Kalabalık, bir süre slogan attıktan sonra olaysız dağıldı.

ÇORUM'DA ÜLKÜCÜLER AYAKTA

 Çorum’da ülkücüler Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde operasyona giden askerlere yönelik hain saldırıyı protesto ettiler.
Hürriyet meydanında gece geç saatlerde toplanan ülkücüler burada bir basın açıklaması yaptı. Ellerinde Türk bayrakları ile “Şehitler ölmez vatan bölünmez, Polise, askere uzanan eller kırılsın” sloganları atan grup teröre lanet yağdırdı.
Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattab İmal, Hakkari’deki çatışmada 20’ye yakın askerin şehit düştüğünü belirterek, “Öğlenden sonra saat 15.00 civarında başlayan çatışmalarda askerlerimizi kaybetmiş bulunuyoruz.s Bu memleket uğrunda bu memleket için ve bu memleket üzerine en ufak hesap güden kim varsa bugüne kadar vermiş olduğumuz şehitlerin ailelerinin yaşadığı acıların Allah binlerce katını yaşatsın. Şehitlere yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

BU OYUNUN FİGÜRANI  DEĞİLİZ

Ülkücülerin hiçbir oyunun figuranı olmayacağını dile getiren İmal, vatanın bütünlüğünü tehlikede gördüklerinde bütün ülkücülerin bu vatan için canını vereceğini kaydetti.
İmal, bugün saraylarında, villalarında rahatça yaşayanların ülkücülerin vatanın bütünlüğünü için canını feda etmeyi göze aldığında hiçbirinin o saraylarda oturamayacağını belirtti.
Ülkücülerin Türk milliyetçiliğinin hiçbir zamanda etnik ayrım yapmadığını anlatan İmal, “Vatanına, bayrağına, ezanına sadakat gösteren herkes ülkücüler tarafından sevilmeye mecburdur. Bizim milliyetçilik anlayışımız Alevi’yi. Sünni’yi, Kürdü ayırmaz. Hepsini bir paydada buluşturur. Bu vatanın bütünlüğüne göz diken herkes ülkücüleri karşısında görecektir” ifadelerini kullandı.
Buradaki basın açıklamasının ardından ülkücüler Gazi caddesinden Ülkü Ocakları il binasına kadar yürüdü. Ülkü Ocakları’nın önünde Fatiha okuyan ülkücüler İstiklal Marşı okuduktan sonra sessizce dağıldı.

NAZİLLİ'DE BÜYÜK TEPKİ

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, sosyal medya üzerinden örgütlenen yaklaşık 20 kişilik grup, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi kırsalında yaşanan terör olaylarını kınamak için toplandı.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda yaşanan çok sayıda askerin şehit ve yaralı olmasına tepki göstermek amacıyla sosyal medya üzerinden örgütlenen yaklaşık 20 kişi Belediye Meydanı'nda toplandı. Türk bayraklarıyla toplanan grup terörü protesto etmek için yürümek istedi. Güvenlik önlemi alan polis ekipleri izinsiz gösteri ve yürüyüşün yasak olduğunu bildirerek grubun dağılmasını istedi. Grup, şehitler için dua ettikten sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

ÖDEMİŞ'TE CHP'Lİ GENÇLERDEN SERT TEPKİ

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde toplanan bir grup vatandaş, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıyı protesto ettiler.
Hakkari'de yaşanan terör saldırısında çok sayıda askerin şehit ve yaralı olmasına tepki göstermek amacıyla, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar vatandaşlarla birlikte Atatürk anıtı önünde toplandı.

Dalar, "Tüm vatandaşlarımızı ve Ödemiş halkını yarın akşam Salı Pazarında şehitler için düzenlenen yürüyüşe ellerinde Türk bayraklarıyla katılmalarını istiyoruz. Hakkari Dağlıca'da şehit düşen, biri albay olmak üzere tüm askerlerimiz için burada toplanmış bulunuyoruz. Tüm sivil toplum kuruluşlarını siyasi partileri saat 18.00'da yarın akşam Salı Pazarında ellerinde Türk bayraklarıyla toplanarak şehit düşen askerlerimiz için hep birlikte tepkimizi dile getirmek için, yürümek istiyoruz. Burada bu nedenle toplandık" dedi.
Son Güncelleme: 07.09.2015 07:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.