Dağlıca yine yüreğimizi yaktı: 16 şehit var

Hakkari Yüksekova ilçesi Dağlıca Askeri üs bölgesinde bir konvoyu pusuya düşüren 200 kişilik terörist grubu ile çatışma sürüyor. Sosyal medyadan bölgeyi iyi bilen isimler en az 16 askerin şehit düştüğünü duyurdu

06 Eylül 2015 Pazar 21:47
Dağlıca yine yüreğimizi yaktı: 16 şehit var






Dağlıca yine yüreğimizi yaktı: 16 şehit var


Son dakika Dağlıca, Son dakika Hakkari, Son Dakika Hakkari Dağlıca, Dağlıca'da kahpe pusu. 200 kişilik terörist grubun askeri konvoyu pusuya düşürdüğü iddia ediliyor. Sosyal medyada bölgeye yakın isimler en az 16 askerin şehid düştüğünü duyurdu. Bu haberlerin hemen ardından Konya'daki programını yarıda kesen Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara'ya hareket etti. Dağlıca üs bölgesinde bazı birliklerle irtibat sağlanmakta güçlük çekildiği haberleri geliyor.

ANKARA'DA ACİL KODLU TOPLANTI

Başbakan Davutoğlu ilgili tüm bakanları Ankara'da 'Acil kodlu' toplantıya çağırdı. Konya'daki programını yarıda kesen Ahmet Davutoğlu'nun toplantı sonrası açıklama yapması bekleniyor..  Sosyal Medya'da bölgeye yakın isimler 200 kişilik PKK'lı grubun bir askeri konvoyu hedef aldığı en az 16 askerin şehit düştüğünü iddia ediyor...

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca bölgesinde patlama meydana geldi. Patlamada sonrasında çıkan çatışmada şehit ve yaralı askerlerin olduğu belirtildi.

Patlama esnasında, milli takımın maçını izleyen Davutoğlu, kendisine gelen 'acil' kodlu toplantı için maçın bitimini beklemeden staddan ayrılarak Ankara'ya geçti. Toplantıya İçişleri Bakanı ile TSK'dan yetkililerin katılması bekleniyor.
Son Güncelleme: 06.09.2015 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
neşet öz 2015-09-06 22:16:59

rabbim sabırsin bu millete dünyanın hangi ülkesinde bu kadar çok hain var türk askerine yan gözle bakanın yuvası yansın

Avatar
Suna ulu 2015-09-07 00:18:37

sebep olan herkesi Allah kahretsin tez zamanda

Avatar
serkan 2015-09-07 08:12:08

allahım bu millete sabır ver. istihbarat bu kanlı saldırı olurken sağır mı olmuş hiç kimse görmemiş duymamış mı bu hainliklere kimler ortak olmuş?