Davutoğlu; Bahçeli o çantayı bize açmadı!

Yenikapı'da halka hitap eden Başbakan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin TV ekranlarında gösterdiği çantayı hedef aldı. Davutoğlu; ' Sayın Bahçeli tv ekranında açtığın o çantayı neden bizim karşımızda açıp konuşmadın bizimle' dedi.

25 Ekim 2015 Pazar 18:20
Davutoğlu; Bahçeli o çantayı bize açmadı!






Davutoğlu; Bahçeli o çantayı bize açmadı!

Başbakan ahmet Davutoğlu partisinin İstanbul mitinginde halka hitap etti. Davutoğlu MHP lideri Devlet Bahçeli seslenerek "Sayın Bahçeli tv ekranında açtığın o çantayı neden bizim karşımızda açıp konuşmadın bizimle" açıklamalarında bulundu.

Davutoğlu'nun açıklamalarında "Sormak lazım Bahçeli'ye böyle bir günde sorumluluk almayacaksında ne zaman alacaksın. Şimdi çıkmış her zamanki pişkinliği ile koalisyon hükümeti kurulmamasından bizi sorumlu tutuyor. Sayın Bahçeli tv ekranında açtığın o çantayı neden bizim karşımızda açıp konuşmadın bizimle. Gelin terörle mücadele edelim dediğimizde korkarlar sinerler. Puslu havalardaki çakallar alana çıktığında hepsi meydandan çekildiler. Alanda bir tek biz kaldık. Türkiye'nin meydanlarına çıkan tek parti biziz. Milletle bulşabilen tek parti AK Parti." ifadelerine yer verdi.

AK Parti büyük İstanbul mitingi bugün Yenikapı miting alanında yapıldı. AK Parti'nin büyük İstanbul mitingi sona erdi. Yüz binlerce vatandaş yurdun dört bir yanından mitinge katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Yenikapı miting alanında konuştu.

İstanbul, 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri öncesinde bir kez daha AK Parti'nin birlik ve kardeşlik buluşmasına ev sahipliği yapıyor. Başbakan Davutoğlu AK Parti mitinginde halka seslendi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Efendimizin fetihle müjdelediği bu mübarek toprakların insanlarını saygıyla selamlıyorum. Fatih Sultan Muhmedi Kanuni Sultan Selim'i Abdülhamt Hanı ve Mimar Sinan'ı selamlıyorum.

"RANT KAPILARI BİR BİR KAPANANLAR..."

İstanbul'u Bize Hz. Peygamberimiz müjdeledi ve Fatih Sultan Mehmet'in emanetidir. AK Parti tohumunu burada attı. İstanbul Türkiyenin hülasasıdır. Ülkenin yedi bölgesi burada. İşte Türkiye'nin tamamı burada. Birileri bizi ayrıştırmak için çalışabilir ama biz burada tek bir yüreğiz. İstanbul bir olursa Türkiye bir olur. Aziz kardeşlerim 7 Haziran'dan bu yana milletimiz terörle imtihan ediliyor. Askerlerimiz polislerimiz sivil vatandaşlarımız şehit edildiler. Fatihalar al bayraklara yükselirken o hainler bilsinler ki hiç bir alçakça pusuya izin vermeyeceğiz. İstanbul birliğimizdir. Kardeşliğimizdir. Bu saldırılar Türkiye'de 13 yıldır devam eden istikrarın önünü kesmek için yapılıyor. Aziz İstanbullular. Türkiye 13 yıldır hayata geçirdiğimiz projelerle şaha kalktı. Rant kapıları bir bir kapananlar Türkiye'in büyümesini istemediler. Aziz İstanbullular biz çıktığımız yoldan geri döner miyiz? Meydanı bu alçaklar bırakır mıyız? İstanbul'la birlikte 78 milyonla birlikte dimdik durduk.

"AĞACI BAHANE EDEREK YAKTILAR, YIKTILAR"

Şimdi size bu ülke için kurdukları planları bir bir anlatayım. Cumhuriyet tarihinin en güzel mayısı yaşanırken bizim gibi doğaya aşık insanlara ağaçları bahane ederek sokaklarımızı yaktılar yıktılar, vatandaşımızın ekmeğine saldırdılar. Bizler dimdik duyduk bunlara boyun eğmedik. Peki bugünkü tehd,itlere boyun eğer miyiz?  Gezi'de başaramadıklarını 17 Aralık'ta koynumuza sızmış bir yılanı devreye sokarak denemeye çalıştılar. Yolsuzluklara yasaklara 2001'de savaş açtık kim bunlara bulaşırsa aramızda yeri olmadı olmayacaktır. Biz AK Parti cephesinden dağlardan diğer mihraklardan gelen seslere karşı size döndük. Ey İstanbul bütün bu hainlere 1 Kasım'da hadlerini bildirmeye var mısınız?

"ŞİMDİ KÜSTAHÇA KATİL DEVLET DİYEN ADAM..."

Şimdi katil devlet diyerek küstahca konuşan adam insanları sokaklara döktü. Yasin börü ile simgelenen gencecik bedenler hayata gözlerini yumdu. Şimdi de Nişantaşı'ndan Kandil'e köprüler kuruyorlar. Onlar terör köprüleri kuruyorlar biz ise gönül köprüleri kuruyoruz. Ellerindeki medya gücünü kullanarak 40 yıllık terörü barış havarisi olarak gösteriyorlar. Allah aşkına terörden barış güvercinşi olur mu? Bir lokantayı tarayıp orada Türk Kürt demeden insanları katledenden barışn güvercini olur mu? Kardeşleri bunların iki yüzlülüğünü görüyor musunuz? Oynanan oyunun farkında mısınız? Bu tuzakları başlarına çalacak mıyız? İşte biz bununiçin yola çıktık.

"DOĞU KARANLIKTA KALSIN İSTİYORLAR"

Onlar Kürt vatandaşlarımızn hayatlarını kolaylaştıran ne varsa silmeye çalışıyorlar. Hakkari'ye havalimanı yapıyoruz ona saldırıyorlar. Çünkü onlar Doğu Güneydoğu karanlıkta kalsın istiyorlar. Devlet Hastanesini bombalayanlar ülkeye deva olabilir mi? Bunların yaşamayla yaşatmayla sorunları var. Kendilerinden olmayanlaran düşmenlar. Şiddete nefrete dönmek isteyenlere sizler asla müsade etmeyeceksiniz. Her türlü ayrımcılığı ayaklarımızn altına aldık. Bu ülkenin canı da hukuku da bize emanettir. Silahlar gömülünceye terör sona erinceye kadar karfarlı şekilde mücadele edeceğiz. 7 Haziran'dan sonra ülkede kaos ortamı çıkarırız zannettiler. Biz bunlara papuç bırakır mıyız? 3 aydır terörle mücadeleyi sürdürüyoruz. Bu ülkenin canına malına kasr-tedenlerin hepsini adalete teslim edeceğiz. Onurlu bir yaşamdan asla vazgeçmeyeceğiz. 1 Kasım'da inanıyorum ki Türkiye kazanacak.
Son Güncelleme: 25.10.2015 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.