Davutoğlu; Duyun-u Umumi kasasını unutmadık

Bütçe görüşmeleri Türkiye'nin geldiği ekonomik gücü anlatan Başbakan Davutoğlu İstanbul Lisesi'nin Osmanlı'nın ekonomisen el koyan Duyun-u Umimi'nin genel merkezi olduğunu belirterek 'Oradaki Duyun kasasını gördükçe Ülkemize bir daha bu günleri yaşatmasın diye dua ettim' dedi.

10 Aralık 2014 Çarşamba 19:50
Davutoğlu; Duyun-u Umumi kasasını unutmadık






Davutoğlu; Duyun-u Umumi kasasını unutmadık

Bütçe görüşmeleri Türkiye'nin geldiği ekonomik gücü anlatan Başbakan Davutoğlu İstanbul Lisesi'nin Osmanlı'nın ekonomisen el koyan Duyun-u Umimi'nin genel merkezi olduğunu belirterek 'Oradaki Duyun kasasını gördükçe Ülkemize bir daha bu günleri yaşatmasın diye dua ettim' dedi.  Davutoğlu muhalefetin eleştirilerine verdiği cevap konuşmasında şunları söyledi:

- Eskiden IMF heyeti gelirdi, iş dünyası bakanlara değil, IMF heyenin ağzına bakardı.

- Dünya krizle küçülürken, AK Parti sayesinde Türkiye büyüdü.

- Burada sadece Türkiye Başbakanı olarak değil, G20 dönem başkanı olarak da konuşuyorum. Türkiye'yi dünya ekonomileriyle yarışır hale getireceğiz.

-AK Parti 81 ilin 71'inden milletvekili çıkartmıştır. Evet gerekirse yaşına hürmeten herkesin elini öperiz ama kimseye elimizi öptürmeyiz.

-Bize her yerde konuşan bir muhalefet lazım. MHP ve CHP bazı kentlerde yüzde 10'un altında.Bu ülkenin her karesi bizim için kutsaldır.

-HDP artık Türkiye partisi olmalıdır.

-12 yıl önce olağanüstü halde yaşıyordu bu memleket, şimdi olağanüstü hali de kaldırmakla birlikte demokratik adımlar atmış bulunmaktayız. Bu milletin kimse fitne sokamaz.

-En fazla yardım yapan ülke Türkiye'dir

-Türkiye ekonomisini 3 buçuk kat büyüttük. Küresel ekonomik krizin hakim olduğu dünyada biz ekonomimizi büyüttük.

-Kılıçdaroğlu diyor ki bana 4 yıl verin, başka bir şey istemiyorum diyor çünkü Kılıçdaroğlu bu rakamların hepsini biliyor, Rezervlerimizin dolu olduğunu biliyor. Kılıçdaroğlu gelecek 4 yıl boyunca bu kaynakları boşaltacak bunun için gelmek istiyor.

-OECD ülkeleri içinde ekonomisini en hızlı düzelten ülke, gelir dağılımını en hızlı şekilde yükselten ülke Türkiye'dir.

-Yoksulluğu azalttık, ihracatı 4 katına çıkardık. Bütçede faizin yüzde 12'ye düşürdük.

-Bugün AK Parti'nin 13. bütçesini sunuyorum. Geçmiş 12 bütçeyi sunan sayın cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi iletirim.

-Yoksullukları engelleyerek buralara geldik.

-2023 vizyonumuz, güçlü ve öncü ülke.

-Küçük kızı buraya gönderen Esad'la sıkıtımız var. Nerede zalim varsa onunla sıkıntımız vardır.Mısır'da darbecilerle sıkıntımız var.
Son Güncelleme: 10.12.2014 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.