Deniz Seki, şarkılarını şehitler için söyledi

17 Temmuz 2011 Pazar 14:26
Deniz Seki, şarkılarını şehitler için söyledi







     

Port Cratos'un hafta sonu konserler serisinde geçtiğimiz Cuma akşamı Deniz Seki sahne aldı. Deniz Seki'nin konserine, Diyarbakır'da terör saldırısına kurban giden şehitler damgasını vurdu. Seki, en güzel şarkılarını şehit düşen vatan evlatları için söyledi.

Uçankuş.com'a göre, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seki, öncelikle şehit düşen askerler için duyduğu üzüntüsünü dile getirdi. Haberleri izlerken yüreğinin acıdığını ve hüngür hüngür ağladığını söyleyen Seki, şehit ailelerine ve tüm Türkiye'te başsağlığı diledi. Deniz Seki, kalbi buruk olarak sahne alacağını sözlerine ekledi.

Son günlerde Antalyasporlu futbolcu Ali Turan ile adı aşk dedikodularına karışan güzel yıldız, aşk hayatıyla ilgili yöneltilen soru üzerine, kayda değer bir şey yaşarsa saklamayıp açık açık söyleyeceğini dile getirdi. Geçen zamanın insanı günden güne daha da olgunlaştırdığını söyleyen Seki, ilişkilerinde daha dikkatli ve seçici davrandığını iletti. Güçlü yorumcu, Hüsnü Şenlendirici ile ilgili sorulan soruları yanıtlamaktan kaçınarak röportaja hemen son verdi.

ŞEHİTLER İÇİN SÖYLEDİ

Sahne performansına duygusal parçası “Suya Hapsettim” ile başlayan Deniz Seki'nin Port Cratos'ta verdiği konserine şehitler damgasını vurdu. Repertuarında ağırlıklı olarak slow parçalarına yer veren Seki, şehit aileleri için okuduğu “Seni Öpmeye Koklamaya Doyamadım” parçasıyla büyük alkış aldı. İzleyenler Seki'ye bu parçasında hep bir ağızdan eşlik etti. Seki, sanatçıya en fazla değer veren mekan olarak lanse ettiği Port Cratos'ta sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek Bozoğlu ailesine de teşekkür etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.