Denizli Büyükşehir Belediyesi şehirle ilgili 12 kitap yayınladı

11 Aralık 2012 Salı 14:49
Denizli Büyükşehir Belediyesi şehirle ilgili 12 kitap yayınladı






DENİZLİ (CİHAN)- Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehirle ilgili 12 kitap yayınladı. Kitapların basımı dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, meclis salonunda yazarlarla birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Başkan Zolan, sadece yol, su, park, altyapı belediyeciliği yapmadıklarını, hizmet alanlarının geliştiğini söyledi. Zolan, Belediyemiz mutlaka altyapı hizmetlerini de yapacak ancak insanoğlunun sadece fiziki ihtiyaçlarına değil, ruhuna da hitap edilmesi gerekiyor. Bizi biz yapan değerleri de öğrenmemiz gerekiyor. Dün Denizli'de neler olduğunu öğrenildiği takdirde geleceğe emin adımlarla yürünür. Nerede bir ışıltı varsa günyüzüne çıkması için gayret gösteriyoruz. dedi. Ardından basılan kitaplar hakkında bilgi vererek yazarlarını tanıttı. Müellifler de belediyeye, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.