Diyarbakır havalanında en hareketli gece: Uçaklar havalandı

Diyarbakır'dan havalanan savaş uçaklarının Suriye sınır bölgesine yöneldiği iddia ediliyor. Akşam geç saatlerden itibaren Suriye sınırında top atışları daha da şiddetlendi.

14 Şubat 2016 Pazar 23:42
Diyarbakır havalanında en hareketli gece: Uçaklar havalandı






Diyarbakır havalanında en hareketli gece: Uçaklar havalandı


Suriye sınırında son durum, Diyarbakır'da bulunan 8. Ana Jet Üs Komutanlığı bünyesindeki savaş uçakları akşam ilerleyen saatlerde peş peşe havalandı. Suriye sınır bölgesinde topçu atışlarının yoğunlaştığı dakikalarda başlayan hava hareketliliği haberin yayına hazırlandığı dakikalarda devam ediyordu.

HEDEFTE PYD MEVZİLERİ Mİ VAR

Suriye'deki YPG mevzilerine yönelik angajman kuralları gereği yapılan top atışları sonrası Diyarbakır'dan çok sayıda savaş uçağının havalandığı iddia edildi.
TSK'nın Suriye'deki YPG mevzilerine yönelik başlattığı top atışı sonrası bu kez de Diyarbakır'da yeni bir askeri hareketliliğin yaşandığı iddia edildi.

Çok sayıda uçağın havalandığı, bir kısmının Irak, bir kısmının Suriye yönüne uçtuğu görüldü.

İSMET YILMAZ: 4 HEDEF KİLİS'TEN VURULDU

Milli Savunma Bakanı, bugün yaptığı açıklamada Suriye'deki 4 PYD hedefinin Kilis'ten vurulduğunu söylemiş, 2 günde 50 ayrı hedefe 100 topçu ateşinin yapıldığını belirtmişti.


Son Güncelleme: 14.02.2016 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.