Diyarbakır'da 10 ölü var

IŞİD ve Kobani bahanesiyle PKK'lıların başlattığı saldırılar Diyarbakır'ı karıştırdı. Köy-Der uzun namlulu silahlarla tarandı. İki kişi hayatını kaybetti. Teröristlere müdahale edilemiyor. Baskın sırasında 12 kişinin yaralandığı iddia ediliyor

07 Ekim 2014 Salı 21:04
Diyarbakır'da 10 ölü var






Diyarbakır'da dernek baskını, 10 ölü var,

Köy-Der ve Cami-Der PKK'lı teröristler tarafından basıldı. Uzun namlulu silahlarla taranan Köy-Der baskını sonrası çıkan olaylarda ilk belirlemelere göre 10 kişi van verdi. Hüda-Par ile PKK yanlılarının karşı karşıya geldiği çatışma sonrası Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi.


DİYARBAKIR KARIŞTI

IŞİD'in Kobani'de saldırılarını arttırmasını bahane eden bazı gruplar, Türkiye'deki kardeşlik ortamını ve çözüm sürecini provoke etmek için, yurdun büyük bölümünde protesto gösterilerinde bulundu. Dün akşam saatlerinden itibaren başta Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere, birçok ilde ortalığı yakıp yıkan eylemciler, kamu mallarına da zarar verdi. Protesto gösterilerinde çok sayıda kişi yaralanırken, Mardin, Batman, Siirt, Muş ve Diyarbakır'daki olaylarda 15 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 15 kişiden 13'ünün kimliği tespit edilebildi.

İŞTE HAYATINI KAYBEDENLER

Çıkan sokak çatışmalarında Diyarbakır'da Mahmut Enez, Süleyman Kaya, Turan Yavaş, Riyad Güneş, Hasan Gökgöz hayatını kaybetti.

Olaylarda Siirt'te Yusuf Çelik ve Muhdi Erdoğan, Mardin Dargeçit'te Bilal Gezer ve Sinan Toprak, Mardin Kızıltepe'de Kerem Karaslan, Muş'ta Hakan Buksur, Van'da Hamdi Caner, Batman'da ise Emrah Demir hayatını kaybeden ve kimliği tespit edilebilen diğer vatandaşlar oldu.

DİYARBAKIR'DA DBP-HÜDAPAR GERGİNLİĞİ: 10 ÖLÜ

Güneydoğu'da IŞİD karşıtı yapılan gösteriler DBP ve Hüdapar'ı karşı karşıya getirdi.Hastaneye kaldırılan yaralı sayısı ise 20'nin üzerinde olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 07.10.2014 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
21 2014-10-07 22:03:19

pkk terör çetelerinin bu vahşi eylemini lanetliyoruz

Avatar
iban men 2014-10-08 10:10:01

işidi ve yandaşlarını lanetliyoruz sonları ateşte yanmak olur inşallah