Diyarbakır'da PKK'lı teröristler uyuşturucu operasyonu yapmış

Yıllardır uyuşturucu ticaretinden milyarlarca lira gelir elde eden PKK'lılar Diyarbakır'da uyuşturucu satanlara baskın düzenlemiş

18 Ağustos 2014 Pazartesi 20:50
Diyarbakır'da PKK'lı teröristler uyuşturucu operasyonu yapmış






Terör örgütü PKK yandaşlarının son birkaç gündür Diyarbakır sokaklarında uyuşturucu satıcılarının ev ve işyerlerini basmasıyla ilgili görüntüler sosyal medya üzerinden çığ gibi paylaşılınca savcılık harekete geçti. Polis kaynakları terör örgütü üyelerinin bu tarz bir girişiminden gelen şikayetler üzerine haberdar olduğunu duyurdu. Uluslararası uyuşturucu ticaretinde önemli bir role sahip olan terör örgütü PKK'nın Diyarbakır'da gençlere uyuşturucu satanlara yönelik baskısı ilk kez gündeme geliyor.

TABANCA VE SOPAYLA OPERASYON

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, bir grup PKK'lının uyuşturucu satıcılarına operasyon yaptığı iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı.

PKK’lıların Sur ilçesinde çektiği iddia edilen sosyal medyadaki görüntülere göre, Diyarbakır’da yüzleri kapalı bir grup PKK'lı, tabanca ve sopalarla sokakta uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen kişilerin yanına gidiyor.

PKK'lıların operasyon iddiası üzerine Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı.

Olayla ilgili fotoğraf ve görüntüler incelemeye alındı. Zanlıların kimliklerini belirlemek için çalışmalar sürüyor.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.