Diyarbakır'da roket vuran evde can pazarı; 1 ölü var

Terör örgütü ile güvenlik güçlerinin çatışmasına sahne olan Diyarbakır Sur ilçesinde bir eve isabet eden roket mermisi 3 çocuk annesi Melek Alpaydın'ın ölümüne neden oldu.

03 Ocak 2016 Pazar 15:13
Diyarbakır'da roket vuran evde can pazarı; 1 ölü var






Roket vuran evde can pazarı; 1 ölü var

Diyarbakır Sur ilçesinde roket isabet eden evde 3 çocuk annesi Melek Alpaydın feci şekilde can verdi. Patlama sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır Son dakika, Diyarbakın'da son durum

Diyarbakır'da çatışmaların yeniden başladığı Sur ilçesinde bir eve isabet eden roket can aldı. Sokağa çıkma yasağı uygulanan merkez Sur İlçesi'nde bir eve isabet eden merminin patlaması sonucu, 3 çocuk annesi 38 yaşındaki Melek Alpaydın öldü, 1 kişi de yaralandı.

KAHVALTI SOFRASINDA CAN VERDİ

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında, 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı uygulanan merkez Sur İlçesi'nde, sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı İskenderpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgeden çatışma sesleri gelirken, Küçük Aktarlı Sokak'taki 3 katlı bir apartmanın ikinci katındaki daireye isabet etti. Henüz hangi tür silaha ait olduğu belirlenemeyen mermi duvarı delip patladı. Bu sırada yer sofrasında kahvaltı yaptığı belirtilen Melek Alpaydın başına şarapnel parçasının isabet etmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.
Patlama sonrasında olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamada yaralanan ve henüz kimliği öğrenilemeyen kişi, ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, patlama sonrasında kahvaltı yapan Melek Alpaydın'ın başının parçalanarak öldüğünü belirtti.

Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından olay yerine gelen polis, geniş kapsamlı soruşturma başlattı.
Son Güncelleme: 03.01.2016 15:19
Anahtar Kelimeler:
Diyarbakır Son DakikaSur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.