DOĞAKA, yönetim kurulu toplantısını Osmaniye'de yaptı

16 Ekim 2012 Salı 20:44
DOĞAKA, yönetim kurulu toplantısını Osmaniye'de yaptı






OSMANİYE (CİHAN)- Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)'nın yönetim kurulu toplantısı Osmaniye Polisevi'nde yapıldı.

Vali Celalettin Cerrah'ın ev sahipliğini yaptığı toplantıya, DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Av. Selçuk Acar, Kahramanmaraş İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy ve Hatay İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Gülen katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, ajansın bölgedeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının mesleki kapasitelerinin ve teknik uzmanlık becerilerinin geliştirilmesi amacıyla uyguladığı Teknik Destek Programı'nı ilan ettiğini söyledi.

Ajans uzmanları tarafından bu kapsamda tüm ilçelerde bilgilendirme ve proje eğitim toplantılarının tamamlandığını ve başvuruların alınmaya başlandığını belirten Vali Lekesiz, Ekim ayı sonuna kadar alınacak başvurular ardından yapılacak değerlendirmeler sonucunda başarılı projelerin uygulanmasına başlanılacak. Bölgemizdeki öne çıkan sektörlerin geliştirilmesi ve tanıtımına yönelik çalışmalara devam eden ajansımız, üç ilimizde de önemli yatırımların olduğu mobilya sektörünü Adana 6. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda vitrine çıkardı. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.