Doğalgaz çalışmasından sonra evlerini su bastı

11 Aralık 2012 Salı 10:48
Doğalgaz çalışmasından sonra evlerini su bastı






İZMİR (CİHAN)- İzmirgaz´a bağlı bir şirket tarafından İzmir'in Karabağlar ilçesi Hatay semti 13. Sokak'ta yapılan kazı çalışması, Ayşe Gezici´nin hayatını kararttı. Kazı sırasında evinin duvarının delindiğini belirten Gezici, son üç gündeki yağmurlarla birlikte evini sürekli su bastığını söyledi.

Gezici, evleri bodrum katında olmasına rağmen bugüne kadar su veya rutubet gibi bir sıkıntı olmadığını ancak mahalledeki kazı çalışmasından sonra su altında kaldığını söyledi. Durumu İzmirgaz´a dilekçeyle bildirdiklerini, bakım ekibinin gelip tamirat yaptığını aktaran Gezici, buna rağmen problemin giderilemediğini kaydetti. Evin tabanındaki laminat parkelerin kalktığını, halıların çamur içinde kaldığını, koltukların oturulamaz hale geldiğini anlatan Gezici, mağduriyetini polis tutanaklarıyla da belgelediğini ve önümüzdeki günlerde yargıya taşıyacağını kaydetti.

29 Kasım 2012'den bu yana yaşadıkları sıkıntıların han safhaya ulaştığını ifade eden Ayşe Gezici, Eşim kanser hastası olduğu için evle çok ilgilenemiyor. Benim de kaburga kemiklerimde kırıklar olduğu için hareket etmekte zorlanıyorum. Bir haftadan fazladır her yağmurda bu durum tekrar etti ve yetkililerden hiçbir yardım gelmedi. Yardım ve zararımın karşılanmasını talep ediyorum. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.