Doğum gününde dünya evine girdi

12 Aralık 2012 Çarşamba 16:10
Doğum gününde dünya evine girdi






ANTALYA (CİHAN)- 12 Aralık 1986´da doğan Nilüfer Güneş, bugün saat 12.12´de dünya evine girdi. Nilüfer Güneş Fırat Kadıoğlu'nun nikahını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıydı. Nilüfer Güneş, Hedefi 12´den vurduk. dedi.

Kepez Belediyesi Evlendirme Memurluğu´nda, 12.12.2012 tarihinde 53 çift dünya evine girdi. Bu çiftlerden biri de Nilüfer Güneş ve M. Fırat Kadıoğlu´ydu. 12.12.1986´da doğan Nilüfer Güneş, saat 12.12´de hayatını Fırat Kadıoğlu ile birleştirdi. Çiftin nikahını kıyan Başkan Tütüncü, evlilik cüzdanını Nilüfer Güneş´e teslim etti. Başkan Tütüncü, Çok güzel bir denk düşümü oldu. 12.12.2012 saat 12.12´de çiftimizin nikâhı kıydık. Aynı zaman bugün gelin hanımın da doğum günü. 7 tane 12´in yan yana olduğu güzel bir nikâh gerçekleştirdik. Çiftimize, bu tarihte dünya evine giren bütün çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. dedi.

BÜYÜKŞEHİR VE KONYAALTI´NDA DA NİKAHLAR KIYILDI

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise 10 yıldır evlenme hayalleri kuran Okşan Özçelik- Fatih Mazlum çiftinin nikahını saat 12.12´de kıydı. Çift, 6 ay önce bu tarih için başvuruda bulunmuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi´nde de saatler 12.00´yi gösterdiği sırada İbrahim Hoyraz ile Asiye Bilgiç dünya evine girdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Nikah İşleri Şube Müdürlüğü´nün 34 nikaha ev sahipliği yaptığı bu tarihi günde, belediye personeli İbrahim Hoyraz ile Asiye Bilgiç´in nikahını Belediye Başkanı Mustafa Akaydın kıydı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.