Döner bıçaklı kahvehane baskını güvenlik kamerasında

06 Kasım 2012 Salı 17:30
Döner bıçaklı kahvehane baskını güvenlik kamerasında






BURSA (CİHAN)- Bursa'da, motosikleti çalınan bir kişinin akrabalarını da yanına alarak satır, döner bıçağı ve av tüfeği ile gerçekleştirdiği kahvehane baskını, güvenlik kameralarına yansıdı. Döner bıçakların havada uçuştuğu kavgada, bir kişi hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı.

Merkez Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde, önceki gün bir kahvehanede meydana gelen olayda; iddiaya göre, 15 gün önce motosikleti çalınan Murat S., motosikletinin Roman vatandaşlarca çalındığını iddia ederek, Duran Dernek'in yanına gitti. Duran Dernek, tartıştığı Murat S.'yi, ertesi gün Sakarya Caddesi'ndeki kahvehaneye çağırdı.

Bunun üzerine, kardeşleri Arif, Kadem ve Kerim S.'yi yanına alan Murat S., Sakarya Mahallesi'ndeki kahvehaneye gitti. Ellerinde satır, döner bıçağı ve av tüfeği bulunan şahıslar, içeri girerek Duran Dernek ile tartıştı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu, Kadem S., av tüfeği ile rastgele ateş etmeye başladı. Murat S. ise elindeki bıçakla Duran Dernek'i göğsünden, Yunus K.'yi ise karnından yaraladı. Olay yerine gelen Duran Dernek'in yakınları Şahin, Cem ve Hakan Dernek, yaralı olan kardeşi ve Yunus K.'yi otomobille özel bir hastaneye götürdü. Duran Dernek, hastanede hayatını kaybetti. Hastaneye akın eden yakınlarını ise polis sakinleştiremeyince çevik kuvvet devreye girdi. Dernek'in cesedinin, Adli Tıp morguna kaldırılmasıyla da morg civarına çevik kuvvet ekipleri yerleştirildi. Polis, kavgaya karıştıkları belirlenen Murat S., Arif S., Kerem S., Cem Dernek ve Hakan Dernek'i gözaltına aldı.

Şahısların, döner bıçakları ile kahvehane basması bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Satır, döner bıçağı ve av tüfeği ile kavgaya tutuşan şahıslar, ortalığı savaş alanına çevirdi. Güvenlik kamerasında, zanlıların döner bıçaklarını defalarca salladığı görülüyor. Polis ise kendilerine de saldıran grubu sakinleştiremiyor. Görüntülerde ayrıca, yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Duran Dernek de karga tulumba bir araca bindirilerek hastaneye götürülüyor.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.